U zocht op: technische diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Studiebureau Bruynseels

Kanaaldijk 355 -2900Schoten

SBB is dé referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten gaande van industriele fabrieksinstallaties tot residentiele domotica-projecten.

Maxplus

Kanteklaarpad 13 -2900Schoten

Een website maken is onze passie. De bouw van elke nieuwe website is steeds opnieuw een uitdaging, of het nu iets super eenvoudig of heel complex is.

At&m

Verbertstraat 94 -2900Schoten

AT&M is de specialist in de technische ondersteuning van allerhande houtbewerkingsmachines, dit zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt bij ons dan ook terecht voor zowel het herstellen als onderhouden van uw werktuig, maar ook voor de aankoop

Elec 4 U

Kruiningenstraat 235 -2900Schoten

Aeropulmo

Industriepark Brechtsebaan 22 -2900Schoten

AeroPulmo staat voor de Latijnse woorden "lucht" en "long": deze nieuwe BVBA gaat energievriendelijke toestellen, "kunstmatige longen", produceren om geïsoleerde woningen, appartementen, KMO-gebouwen en scholen optimaal te ventileren.

Qi Architectuur

Wijnegembaan 41/a -2900Schoten

Dit is de website van Ki-nv, een dynamische en creatieve vennootschap. Het best is zij nog te omschrijven als 'project-ontwikkelaar' in de zeer ruime zin van het woord Ki-nv Homepage