U zocht op: technische groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D.s. Plastics Belgium

Mosten 18 -9160Lokeren

DS PLASTICS, gevestigd te Lokeren, is sinds jaren een gevestigde waarde in het rotatiegieten. Door het samenwerken van 35 jaar ervaring, de beste vakmensen en de laatste hoogtechnologische machines is geen uitdaging te klein.

De Roeve Industrial It

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Vandaag ontwikkelen we totaaloplossingen op gebied van industriële procesautomatisering. Van Integrated Production Solutions, Smart Factory oplossingen en technische ondersteuning tot specifieke oplossingen zoals Yard Management en Advanced Planning.

Dsk Piping

Lammeken 31 -9160Lokeren

DSK Piping te Lokeren is uw specialist in gestuurde boringen, zowel parabolisch als gravitair.Ikzelf heb me toegelegd op kleine projecten voor het oplossen van problemen van bedrijven

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Notenbaert

Kaarderslaan 7 -9160Lokeren

Of het nu gaat om een beursstand, een eye-catcher of een volledig nieuw interieur, PN biedt u een dienstverlening van concept tot realisatie. Dankzij de vormelijke en technische bagage is PN de geschikte partner om de meest gekke ideeën...

Logie

Moleneindstraat 91 -9160Lokeren

De Roeve Automation

Spieveldstraat 41 -9160Daknam

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

De Roeve Industries

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Met onze vier competentiecentra en aan de hand van een gestructureerde projectaanpak ontwikkelen, bouwen en implementeren we een totaaloplossing op maat op vlak van productieautomatisering.

Gevacom

Zoomstraat 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van printers en pc`s in België en Luxemburg voor een vaste verplaatsingskost. Herstellingen binnen de 8 werkuren!

Logitrans Belgium

Brandstraat 4 -9160Lokeren

Logitrans Belgi?, lid van ATS Groep, is actief in de wereld van material handling. In het gamma zitten onder meer palletwagens, schaarliften, vacu?m heftoestellen, hefwagens, palletwisselaars, hoogwerkers, wikkelmachines, rolbanen, robots...

Trafiroad

Nieuwe Dreef 17 -9160Lokeren

Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken.