U zocht op: tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Tegelhoeve

Sint-lenaartsesteenweg 86b -2310Rijkevorsel

Bent u op jacht naar prachtige, exclusieve tegels voor uw bouw- of renovatieproject?Gedaan met zoeken! Want in De Tegelhoeve steken Guido Van de Mierop, Sonja Goris en zoon Kenny hun hart en ziel in de selectie en plaatsing van de knapste tegels ...

Ebema

Oostmalsesteenweg 204 -2310Rijkevorsel

Ebema is toonaangevend producent van hoogwaardige bestratingsmaterialen in beton.Het uitgebreide gamma tegels, straat- en boordstenen, lineaire elementen, ... voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen en keurmerken.

Bnc Vloerenbedrijf

Looi 7 -2310Rijkevorsel

BNC Vloerenbedrijf staat garant voor een professionele vloerenopbouw van A tot Z!

Bouwwerken Remco

Bolksedijk 14 -2310Rijkevorsel

Betonvloeren Remco in Rijkevorsel is uw specialist voor alle betonwerken. Ongeacht de oppervlakte van uw woning of bedrijf storten we betonvloeren die we nadien verwerken en polieren. Daarnaast plaatsen we ook de wapening van het beton.

Giel

Bolksedijk 14 -2310Rijkevorsel

Rik De Keyser

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Untitled Document Op zoek naar een degelijk bouwbedrijf om uw woonplannen toe te vertrouwen? Op ons vakmanschap kunt u bouwen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerking. RDK heeft alles onder één dak: • de nieuwbouw van klassieke of mo

Bouwonderneming Ooms

Oostmalsesteenweg 220 -2310Rijkevorsel

Ooms Woonrealisaties bezorgt je een aangename, overzichtelijke en verrassendeervaring doorheen het volledige creatieproces.