U zocht op: telecom

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Home Soft

Ringlaan(kor) 34 -8500Kortrijk

Voipplay Trustteam

Evolis 78 -8500Kortrijk

Voipplay is een telefonieproduct in handen van Trustteam (link: www.trustteam.be). Trustteam biedt een breed scala aan IT-producten en ?diensten voor kmo?s aan. Telefonie is daarbij een belangrijke pijler.

Runa

President Kennedypark(kor) 9a-b -8500Kortrijk

RUNA is een onafhankelijk adviesbureau in telecommunicatie, en erkend partner van de belangrijkste telecomoperatoren. RUNA is gespecialiseerd in vooruitstrevende totaaloplossingen inzake telefonie, data en internet voor bedrijven.

Satalys

Sint-elooisdreef(kor) 28 -8500Kortrijk

Jsm Communications

Engelse Wandeling(kor) 2 -8500Kortrijk

Wynant-broekaert

Zwevegemsestraat(kor) 152 -8500Kortrijk

uw leverancier voor groot elektro, klein elektro en telecom.

Bamtechnics

Watermolenstraat(kor) 45 -8500Kortrijk

Reeds meer dan 30 jaar streven wij ernaar om een zo hoog mogelijke tevredenheidsgraad bij ons cliënteel te bekomen.

Mad Concept

Koolkappersstraat -8500Kortrijk

MAD Concept is gespecialiseerd in gedetailleerd reinigen en behandelen van auto´s, motors en boten. Op zoek naar een grondige behandeling voor uw auto of motor? Wij zorgen voor gedetailleerde reiniging voor uw auto of motor.

Av-design

Minister A.de Clercklaan(kor) 2 -8500Kortrijk

Skarabee

Spinnerijstraat 97 -8500Kortrijk

Met de vastgoedsoftware Skarabee 7 verbeter je de dagelijkse werking van je makelaarskantoor. Het gebruikt de nieuwste technologieen om het digitaal vastgoedkantoor waar te maken.

Deluxe Concepts

Vredelaan(kor) 8 -8500Kortrijk

Vivaldi Software

Engelse Wandeling(kor) 2 -8500Kortrijk

Vereenvoudig je organisatie met het flexibele BizzMine workflow platform.

Elektro Eric Denutte

Korenbloemlaan(kor) 20 -8500Kortrijk

Sedert 1990 timmeren wij, Eric Denutte en Carine Vanwijnsberghe, met onze BVBA Elektro Eric Denutte, aan de weg van de elektrische uitrusting en installaties.

Electro Taelman

´t Hooge 25 -8500Kortrijk

Sterk in HiFi, LCD & plasma, dvd, foto, huishoudapparaten, telecom & multimedia.Specialist in Miele en Panasonic. wij zijn ook erkend verdeler van Telenet producten.

Lab9 Stores

Dumolinlaan 5 -8500Kortrijk

Online Grafics Kortrijk en Mechelen Belec, Online Grafics, Tektronix, Phaser, network printer, netwerk printer, imprimante reseau, colour printer, color printer, kleurenprinter, kleurprinter, imprimante couleur, Xerox, Tektronix by Xerox, workcentre,

Geodynamics

Dumolinlaan(kor) 9 -8500Kortrijk

GeoDynamics een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele voertuig tracking software. Sinds de oprichting in 2003, biedt het bedrijf innovatieve, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke track en trace o

No Problem !

President Kennedypark 7c -8500Kortrijk

No Problem! werd opgericht in 2000. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide knowhow opgebouwd op het vlak van vertalingen voor communicatie-, marketing- en reclamebureaus, voor HR-bedrijven, voor advocatenkantoren,...