U zocht op: textiel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Herck

Gasthuisstraat 46 -2440Geel

De hele staf van een zorginstelling kan door ons in de kleren gestoken worden : aangepaste outfits voor receptie, verplegend -, onderhouds - en keukenpersoneel. Niet langer stijve witte of blauwe uniformen, maar ook modieuze en frisse kleurtoetsen.

Verachtert

Molseweg 132 -2440Geel

Verachtert N.V. te Geel - België Nederlands Français Deutsch English Español

Context

Kievermont 6 -2440Geel

Voor borduur en zeefdruk op promotiekleding leveren wij voor u de beste kwaliteit, met garantie. Onze reclamekledij stopt niet bij een T-shirts. Er is nog zoveel meer. Voor uw promotiecampagne of relatiegeschenk staan wij klaar met advies.

Je.be.

Lindenstraat 8a -2440Geel

Anti Stress, Anti Allergic en Anti Stain yarns and fabrics from Viafil created by Jé-bé Anti stress, anti allergic, anti stain with Viafil anti stress, anti allergic, anti stain, Viafil

Kelna

Zammelseweg 123 -2440Geel

Fien & Fons

Dr.-van De Perrestraat 31 -2440Geel

Publia

Brugweg 3 -2440Geel

Door onze jarenlange ervaring kan u bij ons een betrouwbare partner vinden voor al uw reclameontwerp- en uitvoering. U kan bij ons terecht voor zowat alles van beletteringen op voertuigen, spandoeken, textielbedrukking tot zuilen, doosletters, etc.

Vegrid

Nieuwstraat 10 -2440Geel

Kabra

Buitenblokken 15 -2440Geel

Jhp

Belgiëlaan 14 -2440Geel

Cajun Queen Europe Bvba

Hazenstraat 21 -2440Geel

CAJUN QUEEN met roots in de zuidelijke Amerikaanse staten, brengt een totaalconcept binnen de horecawereld, nieuw in Europa, met eerste vestiging in Antwerpen! Cajun Queen Europe - Home

Otheus

Nieuwstraat 18 -2440Geel

Henderickx - Verwimp

Grotesteenweg 2 -2440Geel

~KIDOE Kinderspeeltuin~ Welkom op de vernieuwde website van binnen- en buitenspeeltuin KIDOE uit Geel. Ontdek op onze site wat er bij KIDOE allemaal te beleven valt en welke feestjes je er kan geven. KIDOE staat garant voor uren speelplezier voor de

Antiques & Design

Vossendaal 3 -2440Geel

Antiques & Design is gespecialiseerd in interieurinrichting van restaurants en andere horecazaken. Een binnenhuisinterieur moet voldoen aan zeer specifieke eisen: comfort, stijl, uitstraling, prestige.

Aerts

Herentalseweg 66 -2440Geel

Al twee generaties lang ontwikkelt en verdeelt het familiebedrijf Aerts huishoud-, horeca- en geschenkartikelen van toonaangevende en hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong.