U zocht op: training

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belgian Quality Association

Technologiepark-zwijnaarde 7 -9052Gent

BQA NV werd door de Vlaamse minister van economie aangesteld als auditbureau om na te gaan of een dienstverlener kwaliteitsvol werkt .

Ibs Enterprise Belgium

Technologiepark-zwijnaarde 19 -9052Zwijnaarde

TECHNOLOGIEPARK-ZWIJNAARDE 199052 ZWIJNAARDE

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Easysleep

Nederzwijnaarde 2 -9052Zwijnaarde

De filosofie van Easysleep bestaat eruit de beste merken en hoogste kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen.Easysleep speelt dagelijks in op de nieuwste trends, materialen en innovaties. Easysleep onderscheidt zich door een volledige ...

Buro Nexus

Rijvisschestraat 10 -9052Zwijnaarde

Buro Nexus is actief binnen de vakgebieden Engineering, Bouwkunde & Pharma/Chemie. We leveren onze diensten aan de sectoren installatietechniek, elektrotechniek, bouw, HVAC, automatisatie, R&D, machinebouw, productie & onderhoud, automotive, ...

Demolition & Brownfield Solutions

Rijvisschestraat 124 -9052Zwijnaarde

Demolition & Brownfield Solutions heeft zich in de eerste plaats toegelegd op de professionalisering van projectmanagement in de domeinen sloop-, asbest, en brownfieldprojecten.