U zocht op: transactions

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Duros

Cederstraat 18a -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn een Belgisch bedrijf dat reeds meer dan 20 jaar actief is in de ontwikkeling en distributie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Fm-construction

Eglantierstraat 31 -2220Heist-op-den-berg

Modulebuilder

's Gravenhagestraat 17 B -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons terecht voor automatisatie en analyse, design, implementatie en architectuur van business solutions. Ons doel in uw voordeel daarbij is het verlangen van de TCO (Total Cost of Ownership) en de ROI (Return on Investement) te verhogen.

Michiels H Services

Impulsstraat 29 -2220Heist-op-den-berg

A.a.r.s. All Asbestos Removal Services

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

In tal van gevallen is een asbestinventarisatie, uitgewerkt door een erkende asbestdeskundige, wettelijk verplicht. Zo moet er voor elke ruimte waar mensen worden tewerkgesteld een asbestinventarisatie worden opgesteld. Vertrouw hiervoor op AARS

Tdn

Leopoldlei 39 -2220Heist-op-den-berg

De groep werd opgericht in 1993 en heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als pionier en innovator dankzij het toepassen van geavanceerde technieken in complexe bouwprojecten.

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.