U zocht op: trappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hotec

Marcel Habetslaan 38 -3600Genk

U bent op zoek naar een houten trap of binnendeuren? Dan bent u bij HOTEC aan het juiste adres, want bij ons vindt u vakmanschap en passie voor binnenhuisschrijnwerkerij onder 1 dak!

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Swinnen G.

Hasseltweg 284 -3600Genk

Met meer dan 25 jaar ervaring is Swinnen Hoogwerksystemen uw partner voor het verhuren en verkopen van hoogwerksystemen in Limburg. Werken op hoogte vereist uiterste veiligheid en correct advies.

Hpc

Weg Naar As 26 -3600Genk

Bent u op zoek naar houten trappen en overlopen, alle soorten binnendeuren of algemeen binnenhuis-schrijnwerk, dan bent u bij HOTEC (Genk) aan het juiste adres. - Hotec - houten trappen, binnendeuren en schrijnwerk

Swinnen Hoogwerksystemen

Hasseltweg 284 -3600Genk

Niet alleen bieden wij een breed scala aan ladders, trapladders, steigers, hoogwerkers, gevelsteigers, montageliften, ... aan; wij zijn tevens gespecialiseerd in speciale aluminium constructies (alu bordessen, brandladders, containertrappen, ...).

A.i.d.

Horizonlaan 25 -3600Genk

A.m.c.

Marcel Habetslaan 38 -3600Genk

Albomat

Oud-termienstraat 22 -3600Genk

Uitbreken, bepleisteren, electriciteit en waterleiding aanpassen of vernieuwen, verwarming, binnendeuren, betegelen, schilderwerken, trappen, gyprocwerken, verlichting, kleine verbouwingswerken, terras en noem maar op .

Di Legno Interiors

Troisdorflaan 18 -3600Genk

DI LEGNO geldt in de sector als dé pionier van het verouderen van parket. Di Legno | Welcome DI LEGNO, parket, verouderingstechniek, pionier, eikenhout, gerijpt karakter, grenzeloos inspirerend, eindeloos mooi, eiken vloeren, kasteelvloer, legpatron

Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.