U zocht op: trucks

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Crepa Belgium

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

Op de markt van intern transportmiddelen is Crepa één van de grotere aanbieders in de Benelux. Deze marktpositie is gerealiseerd door de sterke dienstverlenende mentaliteit die helemaal in het teken van de klant staat.

Unicarriers

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

UniCarriers biedt u een volledige product range op het gebied van heftrucks en magazijntrucks.

Truck Service Londerzeel

Nijverheidsstraat 18 -1840Londerzeel

Welkom bij truck service Londerzeel!!

Ctc Moyson

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Sinds de oprichting van het bedrijf Moyson was de doelstelling om een zo goed mogelijke auto service aan te bieden aan een correcte prijs.

Garage Moderne - Verdonck

Lippelostraat 106 -1840Londerzeel

U kan bij garage Moderne Verdonck terecht voor Fiat personenwagens en bedrijfsvoertuigen, Iveco bedrijfsvoertuigen, het onderhoud en herstelling van alle merken en het onderhoud en herstelling van moto’s:specialiteit Honda Goldwing.

Expo

Weversstraat 7 -1840Londerzeel

Ruime keuze tweedehands personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens van diverse merken, typen en bouwjaren. Vaste choix de voitures particulières, de camionnettes et de camions de différentes marques, types et années. A wide range of second-hand car

Expo

Weversstraat 7 -1840Londerzeel

ExpoLogistics is de autotransportafdeling van de groep Expo. Reeds 20 jaar organiseren wij transporten in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personenwagens, terreinwagens en bestelwagens.

Ligrido

Kruisheide 8 -1840Londerzeel