U zocht op: tuin artikelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Oevelen - Meeusen

Brasschaatsteenweg (c) 65 -2920Kalmthout

De Feyter - Herman

Molenbaan (c) 49 -2920Kalmthout

De Feyter De Feyter & Herman bvba Welkom op onze site - Reeds 28 jaar hebben wij ervaring in verkoop / onderhoud en herstellingen van machines voor tuin en bos onderhoud. Welkom op onze site - Reeds 28 jaar zijn wij actief in verkoop / onderhoud en h

4all

Zandstraat (ab) 32 -2920Kalmthout

Onder het motto ‘Huren hoeft niet duur te zijn’ kan iedereen bij 4-All terecht voor het huren van feestmaterialen. Van tafels en stoelen tot tenten, verwarming en inrichting. Bij 4-All vindt u alles voor uw evenement op één adres.

Tilborghs Hout En Intérieur

Onderzeel 7 -2920Kalmthout

Dak- constructie- en tuinhout, plaatmateriaal, isolatie, pvc- en gyprocproducten, veluxramen, wand- en gevelbekleding, trespa, … en dit zowel voor particulieren als voor professionelen.

Sofie De Backer

Geusenbacklaan (heide) 27 -2920Kalmthout

Funny-pool

Kapellensteenweg (c) 85 -2920Kalmthout

Mevo Projects

Rodeweg (heide) 53 -2920Kalmthout

Mapeco Kalmthout -nieuwmoer

Essensteenweg (nm) 44 -2920Kalmthout

Regionaal verdeelcentrum voor een heel breed pakket van hardware in de metaal- en elektrosector. Op het gebied van veiligheidskleding is de n.v. Dejongh tot A©A©n van de koplopers in de branche uitgegroeid.

Bouwafwerking Michielsens

Roosendaalsebaan (ab) 118 -2920Kalmthout

BAM heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig specialist in onderhoud,restauratie en renovatie van kantoren, gebouwen en woningen. BAM - Bouwonderneming Michielsens bvba.

Timeless Wood

Brasschaatsteenweg (c) 106 -2920Kalmthout

Start | Produkten | Contact Bijgebouwen - Poolhouses - Carports - Tuinpoorten - Terrasbouw

Cant Interieur

Withoeflei (heide) 3 -2920Kalmthout

U kan bij ons terecht voor: keukeninrichtingen, bad- en slaapkamermeubelen, dressings, allerlei maatwerk in uw huis, maar ook voor winkel-, praktijk-, en kantoorinrichtingen.