U zocht op: tuinaanleg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tuinova

Deinsesteenweg 187 -8700Aarsele

Mertens Tuinaanleg

Lisseweg 18 -2460Kasterlee

Mertens Tuinaanleg MERTENS TUINAANLEGWieWatWaar Hoebenschot 26 2460 LICHTAART Tel. : 014 22 12 01 Mobiel : 0475 24 56 13 Fax : 014 21 65 00 Email : geert.laenen@mertens-tuinaanleg.be

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

īt Groenenhof

Haagstraat (stg) 57 -9200Dendermonde

`t Groenenhof, onder leiding van Filip Laureys, is sinds 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor privé als voor industrie.

Belgojardins

Ijzerstraat 45 -3080Tervuren

Aanleg en onderhoud van tuinen, afsluiting en betegeling, verbouwingswerken, verwarming, pleisterwerken, vloeren, elektriciteit, sanitair, karweien, klusjesdienst, renovatiewerken.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Green Reno

Weide 25 -2180Antwerpen

Wij zijn een dynamisch,veelzijdig erkend bedrijf met gespecialiseerde vakmensen Eveneens kan u bij ons terecht voor renovatie. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring tuinaanleg,tuin onderhoud,renovatie.

Willy Reynders Tuinarchitectuur

Everselstraat 110 -3580Beringen

Willy Reynders is uw totaalpartner, van tuinontwerp tot -onderhoud

Alain Wauters

Guldendelle 20 -1930Zaventem

Of het nu gaat over het eenvoudig onderhoud van een tuin, aanleg van een groen dak of totaalrenovatie van een buitenomgeving, telkens is er de theoretische kennis en praktijkervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

Guy Hombrouck

Attenhovenstraat 44 -3806Sint-truiden

Lieten-lieten Tuinaanleg

Grote Baan 33 -3560Lummen

Een perceel grond omtoveren tot een tuin is een dankbaar werk. Je helpt de natuur een handje om zich op haar mooist te tonen, en samen met de klant ben je gelukkig met het resultaat.

Verbinnen

Wijgmaalbroek 18 -3018Leuven

Tuinarchitecten landschapsarchitecten tuinontwerpers

Tuinen Ameel

Rozestraat 34a -8980Passendale

Elk van uw wensen wordt door ons team van ervaren vakmensen uitgewerkt volgens uw wensen en naar ieders budget.

Duranet

Stationsstraat 107 -8400Oostende

Onze producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor het beschermen en afschermen van mensen, dieren, planten en materialen. Ze worden toegepast in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land-en ...

Johny Swinkels En Co

Ossebrugstraat 1 -3200Aarschot

Swinkels & Co zorgt voor de grondwerken voor aanleg of heraanleg van uw tuin zodat het terrein zaai- en plantklaar ligt voor uw nieuwe tuin. Ook bij de grondwerken voor de aanleg en renovatie van zwembaden, zwemvijvers en natuurvijvers ..

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.

Nerinckx - Cromphout

Schepdaelstraat(hf) 18 -1540Herne

TUINAANLEG, TUINONDERHOUDEN AFSLUITINGENNerinckx is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven, industrie en overheid.

Apk Group

Haltstraat 50 -3900Overpelt

Doorheen de jaren hebben we heel wat bedrijven overgenomen en is APK Group enorm gegroeid. Hierdoor hebben we de mogelijkheid gekregen onze expertise in verschillende sectoren te verscherpen.

Latrez-declercq

Sint-maartensveldstraat 17 -8851Ardooie

Exclusieve Tuinen - Van Den Vonder Raf

Oudestraat 11 A -2220Heist-op-den-berg

VOOR EEN TUIN NET ZO EXCLUSIEF ALS U.

Automatic Spraying Systems

Wolfstraat 68 -3570Alken

AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in fonteintechnieken en beregeningstechnieken. Zowel het particuliere als het industriële gamma van fonteinen wordt door AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS geïnstalleerd. Voor het industriële gamma geniet he

Roelstraete Willy

Hoveniersstraat 25 -8770Ingelmunster

Het leveren van kwaliteit is onze grootste doelstelling. Wij staan garant voor detail en afwerking vertrekkend van uw ontwerp of een eigen ontwerp en dit binnen uw budget.

De Ollerten

Schaapsdijk 6 -3900Overpelt

Goed in groen, kwaliteit staat voorop.Tuinaanneming van A tot Z.

Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Vertus Landscape Architects

Rucaplein 2 -2610Wilrijk (antwerpen)

Vertus ontwerpt exclusieve privé tuinen en publieke ruimtes. Het bureau biedt creatieve oplossingen en projectcoördinatie voor de aanleg van buitenruimtes bij particulieren, bedrijven, architecten, overheden en projectontwikkelaars.

Sanac Logistics

Menensesteenweg 305 -8940Wervik

Sanac Logistics biedt een brede waaier van logistieke diensten aan, gaande van opslag en distributie van goederen voor derden tot het beheren van de totale, logistieke flow tussen leveranciers, producenten en klanten.Als `Seveso-bedrijf`voldoet ...

Herba

Leuvensesteenweg 276 -3390Tielt-winge

Bent u op zoek naar oplossingen en creatieve ideeen om uw tuin om te vormen tot uw gedroomde buitenruimte? Dan bent u bij Herba aan het juiste adres!

Alex Winters

Lillerbaan 25 -3950Bocholt

Alex Winters is reeds meer dan 25 jaar actief bezig met tuinaanleg en sierbestrating. Samen met zijn team van medewerkers zorgt hij voor de volledige realisatie van uw droomtuin.

Chris Steenbergen

Geeneindestraat 84 -3560Linkhout

Welkom bij C.S.T. in Lummen!De zaakvoerder is specialist in de verzorging en het behoud van tuinen

Nick Colson Tuinarchitectuur

Vijverlaan 45 -2910Essen

Een wandeling door enkele tuinen van tuinarchitect Nick Colson. Een tuinontwerp: het uitgangspunt van een geslaagde tuin! Nick Colson Tuinarchitectuur

Tuinaanleg Tielens

Donderbosstraat 15 -3545Halen

Tuinaanleg Tielens is een kleine onderneming met meer dan 20 jaar ervaring. Zaakvoerder Frederik vindt vooral een persoonlijke aanpak heel belangrijk.

Dehennin & Zoon

Hauthem 39 -3320Hoegaarden

Opriiten, parkings, sierbestrating, terassen, tuinaanleg en onderhoud, vijvers aanleg, plaatsen afsluitingen, kleiklinkers, kasseien, bankirai, drainagewerken, kleine renovatiewerken

Kim Onghena

Berlaarbaan 268 -2861Sint-katelijne-waver

Welcome | blackbit.net blackbit.net Login Navigation Welcome Thawte notary Products (software) Free web hosting! Regular expressions (regex) Java Tools Welcome About blackbit.net Welcome to blackbit.net, the personal website of Daan Kets. I'm a belgi

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.

Krinkels Greencare

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficientie en betrokkenheid midden-in-het-landschap.

Branckaer

Jozef Kumpsstraat 43a -1560Hoeilaart

Bent u op zoek naar een professionele tuinontwerper of tuinaannemer?

V&v Groenservice

De Reid 32 -2260Westerlo

Grondwerken, bestrating, het aanleggen van uw gazon tot en met de beplanting, V&V Groenservice realiseert het.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Cbs Beton

Hooiemeersstraat(s.b.v.) 8 -8710Wielsbeke

betonsystemenan het beladen van uw vrachtwagen, tot het organiseren van leveringen op de werf met al dan niet plaatsing vanaf de vrachtwagen.

Goossens Jannie

Lattenklieversstraat 47 -8730Beernem

Tuinmaat

Arthur Coussensstraat 22 -8480Ichtegem

Wij zijn een firma die instaat voor de begeleiding van jou doe-het-zelf tuin. Wij staan in voor het opmaken van een plan en de aanlevering van de nodige materialen. Daarnaast begeleiden we jou met onze videoes en instructiekaarten

Vercammen Tuinaanleg

Testeltsesteenweg 197 -3201Aarschot

Tuinaanleg, tuinonderhoud, bestratingen, klinkers, kasseien, waterpartijen

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Wouter Nelis

Vijverlaan 57 -2970Schilde

Wouter Nelis Tuinaanleg en Onderhoud is een team van groene handen (voor het onderhoud), die bergen werk en grond verzetten (voor de tuinaanleg), maar vooral jarenlange ervaring hebben om u het werk uit handen te nemen.

Brankaer

Joseph Kumpsstraat 43 -1560Hoeilaart

Landschapsaannemer met 30 jaar ervaring. Je kan bij ons terecht voor je volledige groenproject. We maken een ontwerp en zorgen voor de aanleg en het onderhoud van groene ruimtes voor bedrijven, openbare instellingen en particulieren.

Algemene Groen Service Vervloet

Oude Dijkstraat 6 -3140Keerbergen

Tuinaanleg, tuinonderhoud, snoeiwerk, beplanting, verticuteren, onderhoud van gazon, leveren van planten en boomschors, openzagen van bouwgronden, snoeien en vellen van bomen, afspuiten van terrassen en opritten.

Van Der Auwera

Reetsesteenweg 111 -2630Aartselaar

Het bedrijf voor alle tuinwerken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud.

Broos Francis

Tramstraat 40 -2260Westerlo

Broos tuin- en landschapsarchitecten is een dynamisch team met een wijde waaier aan projectervaring en praktische kennis van de hedendaagse tuin -en landschapsarchitectuur.

Cools Tuinaanleg

Schriek 10 -2910Essen

Tuinaanleg en tuinonderhoud, Zwemvijvers, Plantencentrum

De Hoveniers

Hageveldstraat 6 -3740Kleine-spouwen

Van het eerste zaadje tot de laatste klinker, van afbraak tot (her)opbouw & van onderhoud tot totaalconcept. De Hoveniers laten jouw tuin openbloeien. Onze tuinwerken gebeuren steeds met uiterste precisie, ervaren vakmanschap & tr

Tuinaanleg Antoine Bauwens

Reibroekstraat 201 -9940Evergem

Bauwens Antoine bvba al tientallen jaren een gevestigde waarde in de groensector

Huybrechts

Wilgorenstraat 16 -2460Kasterlee

Overtuig uw klanten met een verzorgde, zakelijke groenzonein topvorm.Ook langetermijnoplossingen op maar van je bedrijf en budget.

Tuinen Huyghe

Roeselarestraat 15 -8920Langemark-poelkapelle

Tuinen Huyghe is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud, bijgebouwen en omgevingswerken voor particulieren en bedrijven.

Morgenstern

Abdijstraat 21 -9500Geraardsbergen

Bouwmaterialen Roobroeck En Zn

Ter Priemstraat 23a -8780Oostrozebeke

Roobroeck nv is uw leverancier van bouwmaterialen. Wij leveren isolatie, gevelstenen, dakbedekking, ruwbouwmaterialen, gewelven, materieel, vloer- en wandtegels,...

Ceulemans Glastuinbouw

Berlaarbaan(pas) 285 -2860Sint-katelijne-waver

Grond- landbouw- en tuinwerken.

Viridee

Willem Degreefstraat 10 A -1560Hoeilaart

Viridee te Hoeilaart, gespecialiseerd in tuinaanleg en teakmeubelen Viridee nv

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Rreac04

Pastoor Van De Wouwerstraat 41 -2600Berchem

Wij scheren of snoeien uw hagen en struiken. Maaien, bemesten en/of verluchten uw gazon, zowel grote als kleine oppervlaktes.