U zocht op: tuinaanleg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alex Winters

Lillerbaan 25 -3950Bocholt

Alex Winters is reeds meer dan 25 jaar actief bezig met tuinaanleg en sierbestrating. Samen met zijn team van medewerkers zorgt hij voor de volledige realisatie van uw droomtuin.

Chris Steenbergen

Geeneindestraat 84 -3560Linkhout

Welkom bij C.S.T. in Lummen!De zaakvoerder is specialist in de verzorging en het behoud van tuinen

Goossens Jannie

Lattenklieversstraat 47 -8730Beernem

Alain Wauters

Guldendelle 20 -1930Zaventem

Of het nu gaat over het eenvoudig onderhoud van een tuin, aanleg van een groen dak of totaalrenovatie van een buitenomgeving, telkens is er de theoretische kennis en praktijkervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

Cools Tuinaanleg

Schriek 10 -2910Essen

Tuinaanleg en tuinonderhoud, Zwemvijvers, Plantencentrum

t Groenenhof

Haagstraat (stg) 57 -9200Dendermonde

`t Groenenhof, onder leiding van Filip Laureys, is sinds 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor privé als voor industrie.

Armand Mathijs Projects

Vorsenzang 2 -3200Aarschot

Dat is de filosofie waarmee Armand Mathijs jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar volop genieten van de ‘groenste kamer’ van je woning.

Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Bouwmaterialen Roobroeck En Zn

Ter Priemstraat 23a -8780Oostrozebeke

Roobroeck nv is uw leverancier van bouwmaterialen. Wij leveren isolatie, gevelstenen, dakbedekking, ruwbouwmaterialen, gewelven, materieel, vloer- en wandtegels,...

Broos Francis

Tramstraat 40 -2260Westerlo

Broos tuin- en landschapsarchitecten is een dynamisch team met een wijde waaier aan projectervaring en praktische kennis van de hedendaagse tuin -en landschapsarchitectuur.

Tuinova

Deinsesteenweg 187 -8700Aarsele

Van Der Auwera

Reetsesteenweg 111 -2630Aartselaar

Het bedrijf voor alle tuinwerken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud.

Kim Onghena

Berlaarbaan 268 -2861Sint-katelijne-waver

Welcome | blackbit.net blackbit.net Login Navigation Welcome Thawte notary Products (software) Free web hosting! Regular expressions (regex) Java Tools Welcome About blackbit.net Welcome to blackbit.net, the personal website of Daan Kets. I'm a belgi

Verbinnen

Wijgmaalbroek 18 -3018Leuven

Tuinarchitecten landschapsarchitecten tuinontwerpers

Viridee

Willem Degreefstraat 10 A -1560Hoeilaart

Viridee te Hoeilaart, gespecialiseerd in tuinaanleg en teakmeubelen Viridee nv

Exclusieve Tuinen - Van Den Vonder Raf

Oudestraat 11 A -2220Heist-op-den-berg

VOOR EEN TUIN NET ZO EXCLUSIEF ALS U.

De Ollerten

Schaapsdijk 6 -3900Overpelt

Goed in groen, kwaliteit staat voorop.Tuinaanneming van A tot Z.

Guy Hombrouck

Attenhovenstraat 44 -3806Sint-truiden

Latrez-declercq

Sint-maartensveldstraat 17 -8851Ardooie

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Sanac Logistics

Menensesteenweg 305 -8940Wervik

Sanac Logistics biedt een brede waaier van logistieke diensten aan, gaande van opslag en distributie van goederen voor derden tot het beheren van de totale, logistieke flow tussen leveranciers, producenten en klanten.Als `Seveso-bedrijf`voldoet ...

Rreac04

Pastoor Van De Wouwerstraat 41 -2600Berchem

Wij scheren of snoeien uw hagen en struiken. Maaien, bemesten en/of verluchten uw gazon, zowel grote als kleine oppervlaktes.

Krinkels Greencare

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficientie en betrokkenheid midden-in-het-landschap.

Roelstraete Willy

Hoveniersstraat 25 -8770Ingelmunster

Het leveren van kwaliteit is onze grootste doelstelling. Wij staan garant voor detail en afwerking vertrekkend van uw ontwerp of een eigen ontwerp en dit binnen uw budget.

Tuinplanning

Everselstraat 10 -3580Beringen

Al 40 jaar behoort Willy Reynders Tuinarchitectuur tot de top van tuinontwerpers en -aanleggers met referentietuinen die u meteen doen wegdromen.

Cbs Beton

Hooiemeersstraat(s.b.v.) 8 -8710Wielsbeke

betonsystemenan het beladen van uw vrachtwagen, tot het organiseren van leveringen op de werf met al dan niet plaatsing vanaf de vrachtwagen.

Duranet

Stationsstraat 107 -8400Oostende

Onze producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor het beschermen en afschermen van mensen, dieren, planten en materialen. Ze worden toegepast in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land-en ...

Automatic Spraying Systems

Wolfstraat 68 -3570Alken

AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in fonteintechnieken en beregeningstechnieken. Zowel het particuliere als het industriële gamma van fonteinen wordt door AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS geïnstalleerd. Voor het industriële gamma geniet he

Algemene Groen Service Vervloet

Oude Dijkstraat 6 -3140Keerbergen

Tuinaanleg, tuinonderhoud, snoeiwerk, beplanting, verticuteren, onderhoud van gazon, leveren van planten en boomschors, openzagen van bouwgronden, snoeien en vellen van bomen, afspuiten van terrassen en opritten.

Mertens Tuinaanleg

Lisseweg 18 -2460Kasterlee

Mertens Tuinaanleg MERTENS TUINAANLEGWieWatWaar Hoebenschot 26 2460 LICHTAART Tel. : 014 22 12 01 Mobiel : 0475 24 56 13 Fax : 014 21 65 00 Email : geert.laenen@mertens-tuinaanleg.be

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Dehennin & Zoon

Hauthem 39 -3320Hoegaarden

Opriiten, parkings, sierbestrating, terassen, tuinaanleg en onderhoud, vijvers aanleg, plaatsen afsluitingen, kleiklinkers, kasseien, bankirai, drainagewerken, kleine renovatiewerken

Willy Reynders Tuinarchitectuur

Everselstraat 110 -3580Beringen

Willy Reynders is uw totaalpartner, van tuinontwerp tot -onderhoud

Vanhaverbeke Koen

Wakkensesteenweg 83a -8720Wakken

Naast tuinaanleg kan u bij ons eveneens terecht voor tuinonderhoud, verzorging van bomen, aanleg van vijvers, kunstgras, verharding en terrassen.

Tuinen Ameel

Rozestraat 34a -8980Passendale

Elk van uw wensen wordt door ons team van ervaren vakmensen uitgewerkt volgens uw wensen en naar ieders budget.

Coussens Peter

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Morgenstern

Abdijstraat 21 -9500Geraardsbergen

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u één aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties enherstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner binnen handbereik bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.

Machineland Lochristi

Ambachtenlaan 17 -9080Lochristi

Machineland

Nick Colson Tuinarchitectuur

Vijverlaan 45 -2910Essen

Een wandeling door enkele tuinen van tuinarchitect Nick Colson. Een tuinontwerp: het uitgangspunt van een geslaagde tuin! Nick Colson Tuinarchitectuur

Tuinaanleg Tielens

Donderbosstraat 15 -3545Halen

Tuinaanleg Tielens is een kleine onderneming met meer dan 20 jaar ervaring. Zaakvoerder Frederik vindt vooral een persoonlijke aanpak heel belangrijk.

Vertus Landscape Architects

Rucaplein 2 -2610Wilrijk (antwerpen)

Vertus ontwerpt exclusieve privé tuinen en publieke ruimtes. Het bureau biedt creatieve oplossingen en projectcoördinatie voor de aanleg van buitenruimtes bij particulieren, bedrijven, architecten, overheden en projectontwikkelaars.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Ceulemans Glastuinbouw

Berlaarbaan(pas) 285 -2860Sint-katelijne-waver

Grond- landbouw- en tuinwerken.

Vercammen Tuinaanleg

Testeltsesteenweg 197 -3201Aarschot

Tuinaanleg, tuinonderhoud, bestratingen, klinkers, kasseien, waterpartijen

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Lieten-lieten Tuinaanleg

Grote Baan 33 -3560Lummen

Een perceel grond omtoveren tot een tuin is een dankbaar werk. Je helpt de natuur een handje om zich op haar mooist te tonen, en samen met de klant ben je gelukkig met het resultaat.

Branckaer

Jozef Kumpsstraat 43a -1560Hoeilaart

Bent u op zoek naar een professionele tuinontwerper of tuinaannemer?

Belgojardins

Ijzerstraat 45 -3080Tervuren

Aanleg en onderhoud van tuinen, afsluiting en betegeling, verbouwingswerken, verwarming, pleisterwerken, vloeren, elektriciteit, sanitair, karweien, klusjesdienst, renovatiewerken.

Tuinaanleg Antoine Bauwens

Reibroekstraat 201 -9940Evergem

Bauwens Antoine bvba al tientallen jaren een gevestigde waarde in de groensector

Van Vlierden

Berghei(shl) 10 -3910Pelt

Tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Drie sterke pijlers van Van Vlierden Groenbedrijf. Aanleg, ontwerp en onderhoud van zowel prive tuinen, parken en kasteeltuinen als ook daktuinen en dakterrassen. Voor particulieren en bedrijven.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Vandervelden A.

Kolisstraat 12 -3670Oudsbergen

uinaannemer Anton Vandervelden bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat reeds meer dan 15 jaar een gevestigde waarde is in de sector van tuinontwerp, aanleg en onderhoud.

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.

Gert Kwanten Tuinaanleg

Kolisbos 9 -3910Pelt

Tuinaanleg Gert Kwanten NV, Neerpelt, biedt u tuinaanleg en tuinonderhoud naar uw wensen, volgens afspraak na overleg, door vakbekwame mensen .: Tuinaanleg Gert Kwanten NV :. w e l k o m

De Woudse Tuinen

Bertelsheide(loo) 6 -3040Huldenberg

Van ontwerp tot onderhoud. De Woudse Tuinen biedt alle diensten om zorgeloos te genieten van uw droomtuin.

De Jonghe

Nieuwendorpe 49 -9900Eeklo

De Jonghe uit Eeklo heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. De firma legt ook parkings, terrassen, en opritten aan, dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.

�t Groene Plan

Leibeeklaan 8 -2270Herenthout

`t Groene plan is een bedrijf dat tuinen ontwerpt en aanlegt geheel op de maat van de klant. Alles gebeurt in eigen beheer ontwerp, grondwerk, bestratingen, aanleg zwemvijver, beplantingen enz.