U zocht op: tuinaanleg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Broos Francis

Tramstraat 40 -2260Westerlo

Broos tuin- en landschapsarchitecten is een dynamisch team met een wijde waaier aan projectervaring en praktische kennis van de hedendaagse tuin -en landschapsarchitectuur.

Brankaer

Joseph Kumpsstraat 43 -1560Hoeilaart

Landschapsaannemer met 30 jaar ervaring. Je kan bij ons terecht voor je volledige groenproject. We maken een ontwerp en zorgen voor de aanleg en het onderhoud van groene ruimtes voor bedrijven, openbare instellingen en particulieren.

Apk Group

Haltstraat 50 -3900Overpelt

Doorheen de jaren hebben we heel wat bedrijven overgenomen en is APK Group enorm gegroeid. Hierdoor hebben we de mogelijkheid gekregen onze expertise in verschillende sectoren te verscherpen.

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Bouwmaterialen Roobroeck En Zn

Ter Priemstraat 23a -8780Oostrozebeke

Roobroeck nv is uw leverancier van bouwmaterialen. Wij leveren isolatie, gevelstenen, dakbedekking, ruwbouwmaterialen, gewelven, materieel, vloer- en wandtegels,...

Sanac Logistics

Menensesteenweg 305 -8940Wervik

Sanac Logistics biedt een brede waaier van logistieke diensten aan, gaande van opslag en distributie van goederen voor derden tot het beheren van de totale, logistieke flow tussen leveranciers, producenten en klanten.Als `Seveso-bedrijf`voldoet ...

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Tuinplanning

Everselstraat 10 -3580Beringen

Al 40 jaar behoort Willy Reynders Tuinarchitectuur tot de top van tuinontwerpers en -aanleggers met referentietuinen die u meteen doen wegdromen.

Automatic Spraying Systems

Wolfstraat 68 -3570Alken

AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in fonteintechnieken en beregeningstechnieken. Zowel het particuliere als het industriële gamma van fonteinen wordt door AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS geïnstalleerd. Voor het industriële gamma geniet he

De Ollerten

Zandstraat 20 -3990Peer

Goed in groen, kwaliteit staat voorop.Tuinaanneming van A tot Z.

Viridee

Willem Degreefstraat 10 A -1560Hoeilaart

Viridee te Hoeilaart, gespecialiseerd in tuinaanleg en teakmeubelen Viridee nv

Nerinckx - Cromphout

Schepdaelstraat(hf) 18 -1540Herne

TUINAANLEG, TUINONDERHOUDEN AFSLUITINGENNerinckx is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven, industrie en overheid.

Duranet

Stationsstraat 107 -8400Oostende

Onze producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor het beschermen en afschermen van mensen, dieren, planten en materialen. Ze worden toegepast in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land-en ...

Cbs Beton

Hooiemeersstraat(s.b.v.) 8 -8710Wielsbeke

betonsystemenan het beladen van uw vrachtwagen, tot het organiseren van leveringen op de werf met al dan niet plaatsing vanaf de vrachtwagen.

Derriks

Jesserenplein 4 -3840Borgloon

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen.

Mertens Tuinaanleg

Lisseweg 18 -2460Kasterlee

Mertens Tuinaanleg MERTENS TUINAANLEGWieWatWaar Hoebenschot 26 2460 LICHTAART Tel. : 014 22 12 01 Mobiel : 0475 24 56 13 Fax : 014 21 65 00 Email : geert.laenen@mertens-tuinaanleg.be

Kim Onghena

Berlaarbaan 268 -2861Sint-katelijne-waver

Welcome | blackbit.net blackbit.net Login Navigation Welcome Thawte notary Products (software) Free web hosting! Regular expressions (regex) Java Tools Welcome About blackbit.net Welcome to blackbit.net, the personal website of Daan Kets. I'm a belgi

Willy Reynders Tuinarchitectuur

Everselstraat 110 -3580Beringen

Willy Reynders is uw totaalpartner, van tuinontwerp tot -onderhoud

Belgojardins

Ijzerstraat 45 -3080Tervuren

Aanleg en onderhoud van tuinen, afsluiting en betegeling, verbouwingswerken, verwarming, pleisterwerken, vloeren, elektriciteit, sanitair, karweien, klusjesdienst, renovatiewerken.

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Tuinaanleg Parmentier

Pater Penninckxstraat 6 -1982Zemst

Meer dan 20 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van tuinen.

Lieten-lieten Tuinaanleg

Grote Baan 33 -3560Lummen

Een perceel grond omtoveren tot een tuin is een dankbaar werk. Je helpt de natuur een handje om zich op haar mooist te tonen, en samen met de klant ben je gelukkig met het resultaat.

Verbinnen

Wijgmaalbroek 18 -3018Leuven

Tuinarchitecten landschapsarchitecten tuinontwerpers

Alex Winters

Lillerbaan 25 -3950Bocholt

Alex Winters is reeds meer dan 25 jaar actief bezig met tuinaanleg en sierbestrating. Samen met zijn team van medewerkers zorgt hij voor de volledige realisatie van uw droomtuin.

Goossens Jannie

Lattenklieversstraat 47 -8730Beernem

I & S Tuinaanleg

Wolfstee(hrt) 3 -2200Herentals

Elk tuinontwerp is maatwerk en begint met een verkennend gesprek. Want een tuinrealisatie dient een uniek verhaal te zijn dat perfect past bij je levensstij

Vercammen Tuinaanleg

Testeltsesteenweg 197 -3201Aarschot

Tuinaanleg, tuinonderhoud, bestratingen, klinkers, kasseien, waterpartijen

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Latrez-declercq

Sint-maartensveldstraat 17 -8851Ardooie

Herba

Leuvensesteenweg 276 -3390Tielt-winge

Bent u op zoek naar oplossingen en creatieve ideeen om uw tuin om te vormen tot uw gedroomde buitenruimte? Dan bent u bij Herba aan het juiste adres!

Nick Colson Tuinarchitectuur

Vijverlaan 45 -2910Essen

Een wandeling door enkele tuinen van tuinarchitect Nick Colson. Een tuinontwerp: het uitgangspunt van een geslaagde tuin! Nick Colson Tuinarchitectuur

Tuinen Ameel

Rozestraat 34a -8980Passendale

Elk van uw wensen wordt door ons team van ervaren vakmensen uitgewerkt volgens uw wensen en naar ieders budget.

Rreac04

Pastoor Van De Wouwerstraat 41 -2600Berchem

Wij scheren of snoeien uw hagen en struiken. Maaien, bemesten en/of verluchten uw gazon, zowel grote als kleine oppervlaktes.

Dehennin & Zoon

Hauthem 39 -3320Hoegaarden

Opriiten, parkings, sierbestrating, terassen, tuinaanleg en onderhoud, vijvers aanleg, plaatsen afsluitingen, kleiklinkers, kasseien, bankirai, drainagewerken, kleine renovatiewerken

Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

V&v Groenservice

De Reid 32 -2260Westerlo

Grondwerken, bestrating, het aanleggen van uw gazon tot en met de beplanting, V&V Groenservice realiseert het.

Guy Hombrouck

Attenhovenstraat 44 -3806Sint-truiden

Branckaer

Jozef Kumpsstraat 43a -1560Hoeilaart

Bent u op zoek naar een professionele tuinontwerper of tuinaannemer?

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Vertus Landscape Architects

Rucaplein 2 -2610Wilrijk (antwerpen)

Vertus ontwerpt exclusieve privé tuinen en publieke ruimtes. Het bureau biedt creatieve oplossingen en projectcoördinatie voor de aanleg van buitenruimtes bij particulieren, bedrijven, architecten, overheden en projectontwikkelaars.

Outside Gardens

Tekkerstraat(ott) 19 -3040Huldenberg

Na meer dan 20 jaar ervaring in de sector van tuinaanleg en onderhoud staan we met ons team garant voor de perfecte oplevering van uw tuinproject (met of zonder plan).

Bart Rombaut Bvba

Pauwstraat(mel) 137 -9120Beveren

Tuinen Huyghe

Roeselarestraat 15 -8920Langemark-poelkapelle

Tuinen Huyghe is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud, bijgebouwen en omgevingswerken voor particulieren en bedrijven.

īt Groenenhof

Haagstraat (stg) 57 -9200Dendermonde

`t Groenenhof, onder leiding van Filip Laureys, is sinds 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor privé als voor industrie.

Cools Tuinaanleg

Schriek 10 -2910Essen

Tuinaanleg en tuinonderhoud, Zwemvijvers, Plantencentrum

Simonet Joris Tuinaanleg

Gelbergenstraat 31 -3471Kortenaken

Tuinarchitect in Kortenaken. Inrichting, aanleg of het onderhoud van het groen rond uw woning.

Wouter Nelis

Vijverlaan 57 -2970Schilde

Wouter Nelis Tuinaanleg en Onderhoud is een team van groene handen (voor het onderhoud), die bergen werk en grond verzetten (voor de tuinaanleg), maar vooral jarenlange ervaring hebben om u het werk uit handen te nemen.

Morgenstern

Abdijstraat 21 -9500Geraardsbergen

De Hoveniers

Hageveldstraat 6 -3740Kleine-spouwen

Van het eerste zaadje tot de laatste klinker, van afbraak tot (her)opbouw & van onderhoud tot totaalconcept. De Hoveniers laten jouw tuin openbloeien. Onze tuinwerken gebeuren steeds met uiterste precisie, ervaren vakmanschap & tr

Activ Garden Bv

Verlorengoedstraat -8750Wingene

Tuinmaat

Arthur Coussensstraat 22 -8480Ichtegem

Wij zijn een firma die instaat voor de begeleiding van jou doe-het-zelf tuin. Wij staan in voor het opmaken van een plan en de aanlevering van de nodige materialen. Daarnaast begeleiden we jou met onze videoes en instructiekaarten

Alain Wauters

Guldendelle 20 -1930Zaventem

Of het nu gaat over het eenvoudig onderhoud van een tuin, aanleg van een groen dak of totaalrenovatie van een buitenomgeving, telkens is er de theoretische kennis en praktijkervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

Huybrechts

Wilgorenstraat 16 -2460Kasterlee

Overtuig uw klanten met een verzorgde, zakelijke groenzonein topvorm.Ook langetermijnoplossingen op maar van je bedrijf en budget.

Ceulemans Glastuinbouw

Berlaarbaan(pas) 277 -2860Sint-katelijne-waver

Grond- landbouw- en tuinwerken.

Green Reno

Weide 25 -2180Antwerpen

Wij zijn een dynamisch,veelzijdig erkend bedrijf met gespecialiseerde vakmensen Eveneens kan u bij ons terecht voor renovatie. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring tuinaanleg,tuin onderhoud,renovatie.

Algemene Groen Service Vervloet

Oude Dijkstraat 6 -3140Keerbergen

Tuinaanleg, tuinonderhoud, snoeiwerk, beplanting, verticuteren, onderhoud van gazon, leveren van planten en boomschors, openzagen van bouwgronden, snoeien en vellen van bomen, afspuiten van terrassen en opritten.

Tuinaanleg Antoine Bauwens

Reibroekstraat 201 -9940Evergem

Bauwens Antoine bvba al tientallen jaren een gevestigde waarde in de groensector

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Exclusieve Tuinen - Van Den Vonder Raf

Oudestraat 11 A -2220Heist-op-den-berg

VOOR EEN TUIN NET ZO EXCLUSIEF ALS U.

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.

Roelstraete Willy

Hoveniersstraat 25 -8770Ingelmunster

Het leveren van kwaliteit is onze grootste doelstelling. Wij staan garant voor detail en afwerking vertrekkend van uw ontwerp of een eigen ontwerp en dit binnen uw budget.

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.