U zocht op: tuinarchitect

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Claes En Humblet Tuinarchitekten

Heembeemd 43 -2800Mechelen

In zijn essentie betekent `tuin' een afgeschermde, herkenbare entiteit die de sporen draagt van zijn eigenaar. Vandaag dient deze ruimte in toenemende mate te voorzien in de eigen persoonlijke noden en voldoende geborgenheid te bieden in een ...

International Sales And Trading

Maria Coolstraat 7 -2220Heist-op-den-berg

Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Tuinen Joos

Gestelhoflei 8a -2820Bonheiden

Bureau Bas Smets

Madouplein 8 -1210Sint-joost-ten-node

Vy-mage

Bukenstraat 125 -1910Kampenhout

Alain Wauters

Guldendelle 20 -1930Zaventem

Of het nu gaat over het eenvoudig onderhoud van een tuin, aanleg van een groen dak of totaalrenovatie van een buitenomgeving, telkens is er de theoretische kennis en praktijkervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Lammens L. & H.

Haachtsebaan 194 -3140Keerbergen

Wij zijn een studiebureau voor hedendaagse tuinarchitectuur met reeds 25 jaar creatieve ervaring.Wij verzorgen uw groene ruimte van idee over uitvoering tot nazorg, zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfs-omgevingen.

Verbinnen

Wijgmaalbroek 18 -3018Leuven

Tuinarchitecten landschapsarchitecten tuinontwerpers

Grow Architecture

Vereeckenstraat 25 -1820Steenokkerzeel

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Gebroeders Butaye

Jean Tombeurstraat 5 -3090Overijse

Brankaer bvba is een eigentijds ontwerpbureau. Ons team tuinarchitecten specialiseert zich in de realisatie van hedendaagse tuinen. Wij ontwikkelen een hedendaags en tijdloos concept dat karakter en sfeer uitstraalt, gepast aan uw levenswijze. Een ee

Timber Projects

Motstraat 131 -2800Mechelen

Of je nu particulier, (tuin)architect, projectontwikkelaar of aannemer bent: Timberprojects zorgt van A tot Z voor jouw houtproject.

Concept Gardens

Kastanjelei 12 -2860Sint-katelijne-waver

Tuinarchitectuur - Tuinaanleg - TuinonderhoudOp zoek naar een betrouwbare tuinarchitect of tuinbedrijf voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Antwerpen, Mechelen, Leuven of Aarschot?

Jadimex

Tiensesteenweg 225 -3360Bierbeek

Houthandel Jadimex is gespecialiseerd in tropisch hardhout en ecologische alternatieven. Elke dag helpen wij particulieren, tuinarchitecten en aannemers met hardhout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.