U zocht op: tuinonderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

´t Groenenhof

Haagstraat (stg) 57 -9200Dendermonde

`t Groenenhof, onder leiding van Filip Laureys, is sinds 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor privé als voor industrie.

Tuinen Tom

Hof Leeuwergem 27 -9300Aalst

Tuinen Leneer

Lenniksebaan 1061 -1602Sint-pieters-leeuw

Aanleggen en onderhouden van tuinen en bestratingen bij particulieren en bedrijven

Twizzi

Brandstraat 15a -9160Lokeren

Userpoint is gespecialiseerd in high traffic websites, websites die onder hoge druk optimaal blijven presteren.Omdat alleen het beste goed genoeg is, werken wij samen met enkele strategische partners die stuk voor stuk toppresta

Hoveniersbedrijf D´hollander Wim

Pr. Thuysbaertlaan 11 -9160Lokeren

Zoekt u een betrouwbare partner en aanspreekpunt voor alles wat met uw tuin te maken heeft? Bij Hoveniersbedrijf Wim D'Hollander vindt u vakmanschap, ervaring en een gemotiveerd team dat weet van aanpakken.

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.