U zocht op: uitgeverijen van tijdschriften

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Het Belang Van Limburg

Herckenrodesingel 10 -3500Hasselt

Het Belang van Limburg is de regionale krant van Belgisch Limburg. HBVL bericht doorlopend over Limburg, politiek, economie, media en cultuur, binnenlands en buitenlands nieuws, media en cultuur. Het Belang van Limburg - online krant

Mucho Gusto

Zuivelmarkt 44 -3500Hasselt

Koppa Digitale Media

Beukenstraat 46 -3500Hasselt

Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het vlak van het maken van media, zowel in klassieke gedrukte vorm als nieuwe media. Momenteel huldigt Koppa het principe dat een medium crossmediaal zal zijn, of dat het niet zal zijn.

Universiteit Hasselt School Of Expert Education - See

Marterlarenlaan 42 -3500Hasselt

SEE, de School of Expert Education van de Universiteit Hasselt is er voor u. SEE heeft een groeiend aanbod van korte tot langlopende opleidingen in diverse expertisedomeinen.

Cocomo

Scheepvaartkaai 16 A -3500Hasselt

We helpen je met de profilering van je bedrijf om je doelstelling te bereiken. We vertalen je beleidslijnen naar de doelgroep die jij voor ogen hebt. Met creatief en strategisch advies benaderen we jouw case.

Climapulse

Kempische Steenweg 309 -3500Hasselt

Praktijkgerichte software voor je klimaatinstallaties.

Photo Studio Graphics

Research Campus 18 -3500Hasselt

Een professionele fotografie en een originele copywriting vormen de stevigste basis voor uw publicitaire inspanning, die dan ook beloond zal worden! PSG - Photo Graphics Studio : professionele fotografie en originele copywriting

Compagnie Laurent

Luikersteenweg 328 -3500Hasselt