U zocht op: veiligheid toegangscontrole

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Securitas Alert Services

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

De onveiligheid aanpakken door een doeltreffend en nauw partnership met alle ondernemingen en particulieren. Betaalbare totaaloplossingen van hoge kwaliteit aanbieden inzake beveiliging aan alle potentiële klanten in Europa.

Dessart

Vlaamsesteenweg 75 -1000Brussel

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Close Protection Security

Stationsstraat 88 -9450Haaltert

Bent u op zoek naar bewaking voor uw evenementen, seminaries, recepties of feesten Of zoekt u eerder nieuwe bewakingsmedewerkers voor aan het onthaal van uw bedrijf, mensen die toegangscontroles uitvoeren en zorg dragen voor de ve

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

The Belgian

Slozenstraat 66a -1861Wolvertem

Branddetectie , brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Thyssenkrupp Liften Ascenseurs

Metrologielaan 10 -1130Brussel 13

ThyssenKrupp Liften Ascenseurs, uw partner voor al uw projecten nieuwe installaties, modernisering, onderhoud en herstelling van liften, roltrappen en automatische deuren.Dankzij onze knowhow, kunnen wij u oplossingen bieden volledig afgestemd ...

Xepos

Jetse Laan 28 -1081Koekelberg

XePOS overbrugt de kloof tussen uw businessprocessen en IT met daadkrachtige IT-oplossingen. Met onze IT-oplossingen zorgen we ervoor dat de processen efficiënter en sneller zullen functioneren.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

E. Deriemaecker

Gentsesteenweg 315 -1730Asse

toegangscontrole-veiligheidsinstallaties-electrotechnische installatiewerken aan gebouwen

Technical & Data Consulting

Driesstraat 167 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Engineering, Studiebureel in speciale technieken : HVAC, electriciteit (HS en LS), sanitair, data, networking, veiligheid, toegangscontrole, Technisch coördinatie - werfbestuur - veiligheids- en gezondheidscoördinatie Controle van maintenance uitbati

Sds

Oudegemse Baan (oud) 13 -9200Dendermonde

SDS staat voor ´Smartly Developed Security´ én voor de initialen van zaakvoerder en oprichter Steven De Smet. Wij brengen intelligente veiligheidsoplossingen aan voor particulieren, kmo’s en grotere bedrijven.

Espace-security

Fabriekstraat 78 -1601Sint-pieters-leeuw

Wij streven ernaar om een luisterend te bieden en uw verwachtingen om te zetten naar een efficiënt veiligheidsbeheer op maat van uw levenswijze.

E.v.a. Security Systems

Leuvensesteenweg 198 -1932Sint-stevens-woluwe

Veiligheid securitysystemen, diefstalpreventie, alarm- en beveiligingssystemen, camerabewaking, toegangscontrole, ontwerp, installatie en onderhoud van alarmsystemen.