U zocht op: veiligheid vrachtwagens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Scancar

Bisschoppenhoflaan 525 -2100Deurne (antwerpen)

Scancar NV staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal permanent bijgeschoolde medewerkers..

Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Advanced Classics

Doornpark 62a -9120Beveren

Wij doen er alles aan om uw Young- of Oldtimer op de weg te houden, zodat u verder kan genieten van uw droomwagen.Dit kan gaan van onderhoud, reparatie of door het elektrisch ombouwen van uw klassieker.Onze garage werkt op afs

Apb Construct

Haagdoornlaan 10 -2950Kapellen