U zocht op: veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.

Juniper Networks Belgium

Da Vincilaan 9 -1930Zaventem

Telecommunicatieapparatuur en beveiligingsoplossingen en uitbouw van netwerken.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Maxi Cleaning

Lambroekstraat 9 -1930Zaventem

A.B. Maxi Cleaning heeft een stevige reputatie in de regio opgebouwd. Enerzijds dankzij de correcte service bij onze ruimdienst, ontstoppingsdienst en tankservices.

Smart Energie

Excelsiorlaan 31 -1930Zaventem

We zijn een studiebureau dat je bijstaat tijdens je bouwproces. We geven advies en expertise op het vlak van veiligheid en slimme energie.

Quadient

Ikaroslaan 37 -1930Zaventem

Als historische leider van de postverwerking biedt Neopost de beste oplossingen inzake documentbeheer en klantcommunicatie die ruime personaliserings- en multi-channel mogelijkheden biedt.

Tmc Science & Technology

Da Vincilaan 5 -1930Zaventem

Wij combineren de veiligheid van een vast contract met de opwinding van ondernemerschap. Wij geloven dat deze manier van werken ons in een unieke positie brengt om waarde toe te voegen voor onszelf, de bedrijven waar wij voor werken en onze industrie

Brussels Dc

Excelsiorlaan 15 -1930Zaventem

Datacenter voor KMO`s en ISP`sSinds 2012 hebben wij in Brussel een volledig uitgerust datacenter waar u uw serverpark in alle veiligheid kunt onderbrengen. Vooral KMO's en Internet Service Providers (ISP's) uit de ruime regio rond Brussel, Vlaander

Prodata Systems

Leuvensesteenweg 540 -1930Zaventem

Op zoek naar een partner die optimale flexibiliteit garandeert om aan uw meest veeleisende vereisten te voldoen, en die samenwerkt met state-of-the-art leveranciers om de continuïteit en veiligheid van uw IT-infrastructuur en -systemen te garanderen?

Euro-index

Leuvensesteenweg 607 -1930Zaventem

EURO-INDEX is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur en CV-componenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties.Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, enz

Allsign

Weihoek 6b -1930Nossegem

Het eerste aanspreekpunt voor het creëren van een veilig,aangenaam en performante werkomgeving