U zocht op: ventilatie verkopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Energetico

Spoorweglei 6 -2520Ranst

Energetico zorgt voor advies op maat bij uw energiezuinige nieuwbouwwoning, met inbegrip van gedetailleerde ventilatieverslaggeving, maar staat ook voor een correcte berekening van uw energieprestatiecertificaat bij

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Van Biesen - Everaert

Eeksken 85 -1745Opwijk

VBE is gekend als specialist in de verkoop van bouwproducten. Om onze positie als specialist te behouden en verder uit te bouwen, stellen wij hoge eisen naar een flexibele organisatie en investeren zowel in producten als diensten.

Self Technics

Zeelsebaan (gre) 80 -9200Dendermonde

Heeft u (ver)bouwplannen? Self-Technics staat garant voor een professionele begeleiding van uw project. Dit voor zowel Verwarming, Sanitair, Elektriciteit en Ventilatie.

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Konstrukties W. Van Doorslaer

Koning Leopoldlaan 7b -2870Breendonk

wij fabriceren sinds 1977 ramen in kunststof en aluminium. Om kwalitatief een hoogstaand product te kunnen aanleveren beschikken wij over een uiterst gemoderniseerd machinepark.

Esco-therm

Lijsterlaan 9 -9200Grembergen

Wij doen in chauffage, sanitair, ventilatie, waterbehandeling en zonneboiler en dit zowel voor de particulier en als voor de zelfstandige.

Crollet

Herentalsebaan 66 -68 -2160Wommelgem

WELKOM BIJ CROLLET N.V. UW VAKPARTNER IN ELECTRISCH GEREEDSCHAP, HAND GEREEDSCHAP, TUIN GEREEDSCHAP, BEDRIJFSUITRUSTING, WERFKLEDIJ EN VEILIGHEID, SCHUUR EN SNIJMIDDELEN

Blsupport

Krekeldries (stg) 9 -9200Dendermonde

Verstraeten Agritechnieken

Provincialeweg 21c -2890Sint-amands

Verstraeten Agritechnieken staat nu reeds 20 jaar garant voor een degelijke service en kwaliteitsproducten. We werken nog iedere dag aan een nog betere dienstverlening.

Hema Concept

Mechelsesteenweg 1 -2018Antwerpen

Grundfos Bellux

Boomsesteenweg 81-83 -2630Aartselaar

Grundfos is één van de wereldleiders op gebied van pompen. Ons breed gamma van hoogkwalitatieve pompen en pompinstallaties biedt oplossingen op alle schalen voor: gebouwentechniek, industriële toepassingen, watervoorziening, waterbehandeling en...

Improef

Jozef De Weerdtstraat 35 -2180Antwerpen