U zocht op: ventilatie woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Ivo Pelgrims

Lozenhoekstraat 14 -3140Keerbergen

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Tom Bleys Woningventilatie

Leo Kempenaersstraat 23 -2223Heist-op-den-berg

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Jacobs Koel

Rillaarsebaan 61 -3200Aarschot

Jacobs Koel is gespecialiseerd inairconditioning, warmtepompen,koelinstallaties en vriesinstallaties. Aangezien we uitsluitend kwaliteitswerk willen leveren, werken wij enkel met betrouwbare merken zoals Daikin, Argo en Sanyo.

Easykit

Aarschotsesteenweg 33 -3110Rotselaar

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.

Electriciteitswerken Piessens

Houtheide 20 -3150Haacht

U kan bij ons terecht voor zowel nieuwe installaties, renovatiewerken als herstellingen en dit tegen de beste tarieven en met een perfecte afwerking. Tevreden klanten zijn voor ons van primordiaal belang

Avs Service

Langstraat 107 -2260Westerlo

AVS Service is een klein bedrijf,naast de 2 zaakvoerders een team van 3 medewerkers, wij zijn dan ook zeer trots op onze goede reputatie en naam binnen onze sector.

Ecowatt - Vandenbroecke

Tuilstraat 32 -1982Zemst

Een aangename verwarming, een goede ventilatie en stromend warm water… Ze bepalen voor een groot deel het leefcomfort van je woning. Zowel voor een nieuwbouw als voor een bestaande woning biedt Ecowatt energiezuinige en duurzame oplossingen.