U zocht op: ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens NV is een Belgisch industrieel installatie- en constructiebedrijf dat de verkoop, verhuur, installatie, en een 24/24h, 7/7d service verzekert van stoom- en TO ketels, zowel nieuw als gereviseerd.

Madelec

Kalkhoevestraat 52 -8790Waregem

Zoekt u een expert op het vlak van verwarming, elektriciteit, domotica, koeling, ventilatie, sanitair, klimatisatie en alarm? Madelec combineert al 40 jaar kennis, precisie en klantentevredenheid. U vindt alles onder een dak: vaklui, maatoplossingen

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1966. In ruim een halve eeuw zijn ze uitgegroeid tot een van A tot Z partner in warmte- en luchttechnieken voor de procesindustrie.

Renson Ventilation

Maalbeekstraat 10 -8790Waregem

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf.Zij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.

Odera

Serpentsstraat 39 -9700Oudenaarde

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!