U zocht op: ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens NV is een Belgisch industrieel installatie- en constructiebedrijf dat de verkoop, verhuur, installatie, en een 24/24h, 7/7d service verzekert van stoom- en TO ketels, zowel nieuw als gereviseerd.

Madelec

Kalkhoevestraat 52 -8790Waregem

Zoekt u een expert op het vlak van verwarming, elektriciteit, domotica, koeling, ventilatie, sanitair, klimatisatie en alarm? Madelec combineert al 40 jaar kennis, precisie en klantentevredenheid. U vindt alles onder een dak: vaklui, maatoplossingen

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1966. In ruim een halve eeuw zijn ze uitgegroeid tot een van A tot Z partner in warmte- en luchttechnieken voor de procesindustrie.

Renson Ventilation

Maalbeekstraat 10 -8790Waregem

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf.Zij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.

Odera

Serpentsstraat 39 -9700Oudenaarde

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!

Bcv Works

Pieter Verhaeghestraat 8 -8520Kuurne

Om het totaalpakket van HVAC-S te kunnen aanbieden, besloot CEO Kurt Declerck om drie sterke bedrijven met een eigen specialisatie - BCV, SDB en Fluxo - samen te brengen in één groep, Techbox.