U zocht op: verf vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Longerstaey

Merksemsebaan 300 -2110Wijnegem

Bent u op zoek naar professioneel technisch advies inzake verf, behang en benodigdheden? Dan bent u bij Longerstaey, de verfgroothandel bij uitstek, aan het juiste adres.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Earth Innovations Europe

Herentalsebaan 406 Unit A2 -2160Wommelgem

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Heureka

Mechelsesteenweg 18 -2220Heist-op-den-berg

Phenix Total Interior

Metropoolstraat 1 -2900Schoten

Het cre?ren van trendsettend, inspirerende en compleet assortiment van harde, zachte en flexibele kunstharsvloeren en allerhande vloeroplossingen. Zowel in epoxy, polyurethaan als PMMA

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Nash Andrea

Godefriduskaai 20a -2000Antwerpen