U zocht op: vergaderzaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Trafiek

Haspelstraat 37 -9000Gent

De Lage Vuurse

Motorstraat 115 -9000Gent

p de rand van Gent grenzend aan Oostakker, situeert zich onze feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw feesten.Zowel voor privé feesten zoals huwelijksfeesten, jubilea, communies,… als voor zakelijke ...

Lekker Gec

Koningin Maria Hendrikaplein 6 -9000Gent

Parkoffice Business Centre

Franklin Rooseveltlaan 348-349 -9000Gent

Parkoffice is de ideale professionele zakenpartner voor ondernemingen die zich met passie, enthousiasme en creativiteit op hun core business willen concentreren.

Thagaste

Academiestraat 1 -9000Gent

Europahotel Gent

Gordunakaai 59 -9000Gent

Het Europahotel is een modern en trendy business en Leisure hotel gelegen aan de prachtige oevers van de Leie in de groene rand van Gent. De unieke ligging biedt u tal van mogelijkheden tijdens uw verblijf. Zalenverhuur en eigen botenverhuur.

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.