U zocht op: verhuisfirma

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gebr. Van Goethem

Terbekehofdreef 44 -2610Antwerpen

Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem

Vio

Koralenhoeve 11 -2160Wommelgem

Alles voor verhuur, verhuis, transport & opslag

Antwerp Lift Service

Schoordijk 22 -2170Merksem

Antwerp Lift Service is sinds 1993 gespecialiseerd in het verhuren van ladderliften.Wij verhuren onze liften zowel met als zonder personeel.Onze ladderliften kunnen reiken tot de 14 de verdieping.

Gosselin Moving

Belcrownlaan 23 -2100Deurne

Internationaal verhuis en logistiek ondersteunende diensten.

Selfstore

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Sinds 1923 is de familie Anthonissen actief in de verhuissector in Antwerpen. Een ervaren familiebedrijf dat al 4 generaties mensen helpt en begeleidt bij het verhuizen. Selfstore.be biedt u verschillende opslagunits voor korte of lange termijn.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

All-up

Lodewijk Van Sullstraat 45 -2600Antwerpen

Verhuisfirma All Up in Berchem (Antwerpen) beschikt over meerdere verhuisliften die telkens bediend worden door een professionele vakman.

Dockx Verhuisbedrijf

Boomsesteenweg 400 -2610Wilrijk (antwerpen)

U wil verhuizen? Kies bij verhuisbedrijf Horizon de formule die bij u past, van snel en goedkoop tot full service. En dit zowel voor de verhuis van de particulier als de verhuizing van kantoren. Ook voor inpakmateriaal of de huur van een ladderlift v

Vio Invest

Krijgsbaan 241 -2070Zwijndrecht

Violetta: verhuis, verhuur & meubelbewaring » Home » Nieuws Home Verhuur VERHUIZINGEN - LADDERWAGENS VERVOER - DISTRIBUTIE VIOSTORAGE VERHUISMATERIAAL VIOSHOP PRO-SIGN Nieuws Vestigingen Contacteer ons Nuttige links Tweedehands Vacatures Nieuws PROMO

Dockx Movers

Terbekehofdreef 12 -2610Antwerpen

U wil verhuizen? Kies bij verhuisbedrijf Dockx de formule die bij u past, van snel en goedkoop tot full service. En dit zowel voor de verhuis van de particulier als de verhuizing van kantoren en bedrijven.