U zocht op: verhuur aan bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Rent2party

Sint-gillislaan (stg) 114 -9200Dendermonde

Verhuurbedrijf van feestmaterialen, tenten, stoelen en tafels. Maar ook het verhuren van diverse toestellen en meubelen.Kortom bij RENT2PARTY bent u aan het juiste adres voor de verhuur van al uw feestbenodigdheden.

Gerpol

Spoorwegstraat (stg) 181 -9200Dendermonde

Gerpol is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten. Van het grovere tot meer gedetailleerde schoonmaakwerk: onze medewerkers gaan graag, vol inzet, voor u aan de slag.

Quality Lift

Bosstraat (oud) 47 -9200Dendermonde

Quality Lift specialiseert zich al jarenlang in herstellingen aan bestaande liften. Hebt u een lift in uw bedrijfsgebouw of appartementsgebouw en hapert er wat? Dan zorgen wij voor een snelle en doelgerichte interventie,

īt Groenenhof

Haagstraat (stg) 57 -9200Dendermonde

`t Groenenhof, onder leiding van Filip Laureys, is sinds 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor privé als voor industrie.

Bloemen Vincent

Donckstraat (den) 118 -9200Dendermonde

Partners @ Work

Mespelarestraat 12 -9200Dendermonde

Partners @ Work biedt een volledige adviesverlening rond arbeidsveiligheid en Preventie. Wij helpen uw preventieadviseur bij het uitbouwen van het preventiebeleid, geven ondersteuning in de opmaak van het GPP, risicoanalyses, audits, VCA, enz.

Hemo Consult

Hoeksken (stg) 80 -9200Dendermonde

Immo Sivafrost

Schaapveld (stg) 20 -9200Dendermonde

De Brandt

Sint-ursmarusstraat (baa) 23 -9200Dendermonde

De Brandt NV gespecialiseerd in waterbouw, kraanverhuur, zandhandel en algemene bouwwerken

Ad Motors Dendermonde

Hoogveld 18 -9200Dendermonde

Voor bedrijfstoepassingen biedt Nissan lichte bedrijfswagens aan met een onverbeterlijke prijs-kwaliteit verhouding met de nieuwe NV200, Primastar en Interstar.

It1

Steenkaaistraat (baa) 14 -9200Dendermonde

Relax, we take care of your ICT. Ieder zijn vak en ieder zijn expertise zodat jij kan bezig zijn met jouw kernactiviteiten.Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller kan je het ICT beheer van jouw onderneming gerust aan ons toevertrouwen!