U zocht op: verhuur feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Feestverhuur Van Rompaey

Herenthoutseweg 194 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest.

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan(hrt) 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Immo Te Lint

Toekomstlaan(hrt) 12 -2200Herentals

Zalen verhuur auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen

Joris Van Dijck Trading Company

Grensstraat (hrt) 6-8 -2200Herentals

Verkoop, verhuur en onderhoud van heftrucks, transpaletten, stapelaars, zijladers, explosievrije toestellen, hoogwerkers en schaarliften, schrob- en veegmachines en mobiele laadbruggen

Horeca Solutions

Poederleeseweg(hrt) 15 -2200Herentals

Steeds meer managers vinden de weg naar Brasserie De Repertoire. Wij beschikken over twee vergaderruimtes en een feestzaal voor alle denkbare bedrijfsevenementen, directievergaderingen en elk mogelijk bedrijfsfeest.

De Waterral

Nederrij(hrt) 26 -2200Herentals

Andries

Herenthoutseweg(hrt) 202 -2200Herentals

Welkom bij De Zwerver ? Workwear.Al meer dan 40 jaar verkopen wij werkkledij en veiligheidsschoenen, zowel particulier als rechtstreeks aan bedrijven.

Media Office

Saffierstraat 5 -2200Herentals

Media office is gespecialiseerd in inrichting van vergaderzalen en opleidingsruimten met audiovisuele apparatuur u krijgt er ook degelijk advies bij de aankoop van didactisch materiaal lcd projector, lcdprojector, lcd projectoren,

Nextgencom

Kapittelbossen(hrt) 15 -2200Herentals

Datro

Atealaan(hrt) 19 -2200Herentals

Just Cooking

Welvaartstraat 22 -2200Herentals

Een walking dinner, receptie, buffet, luxebarbecue of menu aan tafel Volledig passend bij je feest of bedrijfsevent werkt Chef-kok Jan Tobben een voorstel uit op maat. Ontdek enkele voorbeeldformules op www.justcooking.be.

Van Looy

Servaas Daemsstraat(ndw) 25 -2200Herentals

Daemshof, Wanneer u uw feest tot in de kleinste details perfect verzorgd wilt hebben dan moet u kiezen voor Daemshof. Het is er bij Marcella en Wilfried -de eigenaars- aan gelegen dat u de dag van uw leven zult beleven.