U zocht op: verhuur kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Huurland

Drukkerijstraat 15a -9240Zele

Verhuur van machines met advies voor bouw en renovatie, industrie & huis en tuin.

Damast-center

Lindestraat 10 -9240Zele

Damast Center biedt u een uitgebreid dienstenpakket aan ter ondersteuning van het management. Zowel de toekomstige als gevestigde zelfstandige heeft nood aan een degelijke begeleiding en de meest uitgebreide informatie.

Rw Projects

Herderstraat 2 -9240Zele

U kunt bij ons terecht voor: industriële renovaties, montage dak en wandbekleding, afbraak asbest (golfplaten), plaatsen staalconstructies, steeldeck, hi-bond, sandwichpanelen, elastische voegwerken voor industriële gebouwen, wandbekleding,....

De Vlieger R En Cie

Schrijnwerkerstraat 11 -9240Zele

Openbare en private bestratingswerken, rioleringswerken en herstellingswerken.

Anrob

Veldeken 44 -9240Zele

Anrob aannemingen NV is sedert 1998 een referentie in Vlaanderen op het vlak van de aanleg en het onderhoud van openbaar groen, boomverzorging, maaiwerken, vellingswerken, alternatieve onkruidbestrijding en zoveel meer.

Idania

Cesar Meeusstraat 21 -9240Zele

Elke dag zorgt DANIKA samen met honderden gemotiveerde medewerkers voor duizenden gezinnen in de Waas- en Denderstreek en zijn daarmee de grootste regionale speler.

De Beule - Invest & Beheer

Bakkerstraat 34 -9240Zele

Ons machinepark staat ter Uwer beschikking voor industriële toelevering, verspanende bewerkingen en staalconstructies.

Indubo

Schrijnwerkerstraat 7 -9240Zele

It-generation

Veldekensstraat 107 -9240Zele

Glotec

Textielstraat 6 -9240Zele

Glotec, retail engineering zal het ontwerp van uw winkelinrichting, POS display of shopinshop vanuit een technische achtergrond benaderen om het maximum uit het design en het budget te halen.

Juri

Industriestraat 21 -9240Zele

Daarnaast heeft JURI nv alle kennis in huis voor alle deeltakken van de bouw, met als hoofdactiviteiten architectonisch beton, prefabricatie en andere betonwerken. Maar daar houdt het niet bij op. Ook staalconstructie, schrijnwerk, loodgieterij, dakd