U zocht op: verhuur linnen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Mandel

Zwaaikomstraat 3 -8800Roeselare

Door de jaren heen werd geleidelijk overgegaan van een totaalwasserij voor alle sectoren naar een gespecialiseerde wasserij voor de horeca en voor de verzorgingssector.

Ldl Equipment

Europalaan 60 -9800Deinze

LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop.

Blitz Shop

Meulebeeksesteenweg 15 -8700Tielt

Ballroom

Zuiderlaan 17 -8790Waregem

Ballroom is het evenementenbureau dat zowel op wedstrijddagen als op niet-wedstrijddagen events organiseert in het Regenboogstadion. Ballroom zorgt ervoor dat ook uw event kan doorgaan in een van de unieke ruimtes in het stadion.

De Mandel

Groenestraat 224 -8800Roeselare

Webstek van de socialehuisvestingsmaatschappij De Mandel cv te Roeselare - sociale huur- en koopwoningen De Mandel | welkom! de mandel, demandel, mandel, roeselare, 'sociale huisvesting', huisvesting, bouwmaatschappij, sociale huur, sociale woningen,

Consertra

Kwadestraat(h) 19 -8551Zwevegem

badlinnen, horecatextiel, hotellinnen, kamerlinnen, bedlinnen, kokskleding, linnen, linnenbeheer, linnenverhuur, linnengoed, restaurantlinnen, tafellinnen, textiel, textielonderhoud Consertra, voor een zorgeloos linnenbeheer

Tormetal (heynderick K.)

Ter Eike 5 -8820Staden

Dagelijkse leveringen van kantoor&werkplaatsmeubelen in Belgie, Nederland, Frankrijk enz.

Euresearch

Pladijsstraat 2 -8540Deerlijk