U zocht op: verhuur machines tuin

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Huurland

Beversesteenweg 544 -8800Beveren

Huurland verhuurt zowat alles voor industrie, bouw, huis, tuin, horeca en feesten. Huurland verhuurt zowat alles. Verhuurcenters in Oost- en Westvlaanderen.

Grodevan

Kwadestraat 60 -8800Roeselare

Wegenisween, rioleringswerken, industriële vloeren, funderingswerken, afbraakwerken, verhuur machinepark, breekinstallatrie, openbare en private grondwerken, uitbating vaste breekwerf, verkoop van teelaarde en tuingranulaten, gewapend beton

Renovatief Verbouwen

Beversesteenweg 435 -8800Roeselare

Renovatief Verbouwen is de geschikte professionele partner voor het uitvoeren van (totaal)renovaties van rijwoningen, herenhuizen, studio's en huurwoningen. We nemen onze eindverantwoordelijkheid voor het volledige traject van jou over.

Airtrucks

Vierwegstraat 281 -8800Roeselare

A.I.R. blijft het renovatiebedrijf dat zich specialiseert in hoogtechnische opdrachten en de restauratie van panden en gevels, met dat architecturale tikkeltje meer.

Algro Bvba

Heirweg 110 A -8800Roeselare

grond- & afbraakwerken

Dema - Shop

Ovenstraat 11 -8800Roeselare

Dema-Shop is in Roeselare en omstreken gekend als dé speciaalzaak voor land- en tuinbouwers, aannemers, sanitaire installateurs, en elektriciens.

Terryn Grondwerken En Vervoer

Rumbeeksegravier 112 -8800Roeselare

Welkom bij Terryn Grondwerken en Vervoer Terryn Grondwerken en Vervoer uit Roeselare staat bekend als een gezond familiebedrijf en beschikt over een goede groep competent personeel.

Verpoort P

Westlaan 73 -8800Roeselare

MAGIC CLEAN streeft er naar de beste te zijn in zijn kernactiviteiten, namelijk schoonmaak!

Villasco

Hoogleedsesteenweg 313 -8800Roeselare

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.