U zocht op: verhuur minibus

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D´ Ieteren Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van voertuigen verdeeld door de Volkswagen, Skoda, SEAT, Audi, Porsche, Lamborghini en Bentley dealernetten.

Skoda Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van Skoda voertuigen.

Seat Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van SEAT voertuigen.

Audi Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van Audi voertuigen.

Xtrailer Verhuur

Tiensesteenweg 342 -3360Lovenjoel

Xtrailer verhuurd auto´s, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens maar ook aanhangwagens, motortrailers, koelwagens, autotransporter, paardentrailer aan de beste prijzen. je reserveer online. tussen Leuven en Tienen

DŽieteren Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Kortenberg

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van Volkswagen voertuigen.

Cordons - Van Minsel

Naamsesteenweg 78 -3052Oud-heverlee

TAXI-LIMOUSINEDIENSTLUCHTHAVENVERVOERKOERIERDIENSTBMW 7 en 5 reeksenMONOVOLUMES (1-8 personen)DAG EN NACHT SERVICEVERHUUR MINIBUSSEN MET OF ZONDER CHAUFFEUR