U zocht op: verhuur verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Indrana

Hollandsebaan 61 -2440Geel

Solutes

Rauwelkoven 87 B -2440Geel

Solutes uit Geel is dé gespecialiseerde aanbieder van grondgekoppelde warmtepompen. Groene energie is méér dan de levering van groene stroom. Een gemiddelde Europeaan heeft vooral nood aan duurzame oplossingen voor verwarming en koeling.

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Skilpod

Acaciastraat 17 -2440Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is