U zocht op: verkoop machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mebo Construct

Brandstraat 26 -9160Lokeren

VCA Mebo Construct (montage-afdeling) en Mebo Steel (produktie-afdeling) zijn synoniem van enthousiaste vakmensen.

Mevano

Antwerpse Steenweg 2 -9160Lokeren

Mevano is gespecialiseerd in het precisie CNC draaien en frezen, dit in een grote verscheidenheid van materialen: ferro, non-ferro en kunststoffen.

Gevacom

Zoomstraat 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van printers en pc`s in België en Luxemburg voor een vaste verplaatsingskost. Herstellingen binnen de 8 werkuren!

Van Bastelaere

Spieveldstraat 31 -9160Lokeren

Roger en Tim heten u welkom op de website van BVBA Van Bastelaere Ga voor kwaliteit! Mechanisatiebedrijf in land -en tuinbouwmachines Ons bedrijf Landbouw Tuinbouw Park en tuin Verhuur Cat-rent Gocarts Trampolines Diversen Tweedehands Acties Contact

Aircom Trade

Karrestraat 120 -9160Lokeren

Aircom: Verkoop en verhuur van airconditioning en airco accessoires, LED verlichting voor kantoor, industrie, hotel en residentie.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Het Paviljoentje

Gentsesteenweg 142 -9160Lokeren

Het Paviljoentje : Indoor & outdoor creations