U zocht op: verkoop machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Motrac is expert in Logistieke transport en vloerreinigingsoplossingen. Voor al uw heftrucks, vloerreinigingsmachines en laatste innovaties"MotracLinde Heftruck en magazijnoplossingen. MotracTennant vloeronderhoudsoplossingen .

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

Las - Service

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen

Bij Las Service te Antwerpen kan u terecht voor alle benodigdheden voor het lassen en snijden. We staan in voor de verkoop, verhuur en het onderhoud van alle lasmachines, snij-apparatuur en ander materiaal.

Cetem Containers (belgium)

Luithagen-haven 9 -2030Antwerpen 3

Cetem Containers is reeds jaren actief in de verkoop, verhuur en ombouw van stalen zeecontainers. Wij bieden hiervoor zowel nieuwe als tweedehands containers aan.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Marine Multimodal

Zwarteweg Kaai359 -2030Antwerpen

Caru Containers

Treurenborg 5 -2030Antwerpen

Bij Caru Containers kunt u transport zeecontainers voordelig huren

Ctl-ics

Nieuwelandenweg -2030Antwerpen

Verkoop en verhuur van zeecontainers zowel nieuw als gebruikt diverse maten en types.

Motrac Tennant

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Verdeler van Tennant vloer reinigingsmachines, veegmachines, schrobmachines, industriële stofzuigers, kuismachine, outdoor machines. Activiteiten verkoop, verhuur, leasing, renting, service en wisselstukken.

Motrac Linde

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Exclusieve invoerder van Linde elektrische, diesel en gas heftrucks en elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzamelaars, kombitrucks en andere magazijn voertuigen. Activiteiten verkoop, verhuur, leasing, renting, service en

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Koffie St.- Michel

Asiadok 28a -2030Antwerpen

Grootverkoop Koffie - KoffieapparatenVolautomaat Expressomachines - OploskoffieVending producten - DisposablesBRAVILOR - ANIMO - MELITTA - SAECO - WMFPods - Pads - Senseo - EspressoEspressomachines - Melkpoeder - Cacao

Cuypers Vorkliften

Ketelhof 8 -2030Antwerpen

Van de kleinste elektrische vorkliften, over containerstackers, stapelaar, terminal trekkers naar grote hydraulische kranen, CUYPERS VORKLIFTEN verhuurt laad en los oplossingen op maat van elke klant.

Gardner Denver Belgium

Luithagen-haven 7 -2030Antwerpen 3

Gardner Denver Belgium nv is de officiële vertegenwoordiger van de Drum Ibex & SSP sanitaire en aseptische lobbenpompen en van de Torres palettenpompen. Tevens levert Gardner Denver de Perolo Model DCMT3 explosieveveilige aardingscontroleapparataten.