U zocht op: verkoop machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bobcat Center Antwerpen

Herman De Nayerstraat 2 -2550Kontich

Groothandel in vervoermiddelen en meettoestellen | groothandel in machines voor bouw, weg-, waterbouw

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

E&s Industrial Tools

Eikenstraat 42b -2550Kontich

E&S Industrial Tools is ontstaan dankzij de lange ervaring van Eddy Claessens. Wij zijn een klein flexibel team, zo kunnen wij zeer snel de klanten helpen eventueel met specifieke oplossingen.

Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Service Plus Import - Export

Koningin Astridlaan 58 -2550Kontich

Compacte professionele machines voor Horeca en Ondernemingen.Expressomachines - KoffiemachinesCrema Aroma - Aroma PointKopjes - gemalen koffie - koffiebonenAankoop - Verhuur en gratis depotgeving voor bedrijven.

Cat Pumps International

Heiveldekens 6a -2550Kontich

CAT PUMPS is the world Leader in triplex high pressure piston and plunger pumps and custom pumping systems World Leader in triplex high pressure pumps-CAT PUMPS

Motoren Desmedt

Satenrozen 16 -2550Kontich

Al meer dan een halve eeuw laten we onze motoren voor je warmdraaien. Naast het herwikkelen van motoren voeren we herstellingen uit op alle soorten roterende machines.

Fribel

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Sinds jaar en dag kunt u bij NV Fribel terecht voor vrijwel al uw wensen op het gebied van compressoren, hogedruk-reinigers, chauffeursstoelen, enzovoort.

Beijer Ref Belgium

Prins Boudewijnlaan 7d -2550Kontich

Als koeltechnische groothandel verkopen wij componenten en assembleren wij unieke en op maat gemaakte koelinstallatie units.

Gea Westfalia Separator Belgium

Kartuizersweg 6a -2550Kontich

Westfalia Separator: world-wide leader in mechanical separation systems; Westfalia Separator stands for highest product quality and excellent service Welcome to Westfalia Separator

Crown Handling

Satenrozen 12 -2550Kontich

Crown in Belgie is een directe dochtermaatschappij van Crown Equipment Corporation, één van `s werelds grootste fabrikanten van elektrische heftrucks.

Jarent

Mechelsesteenweg 297a -2550Kontich

Immosail

Koningin Astridlaan 98 -2550Kontich

Foque

Mechelsesteenweg 297a -2550Kontich

Condesco

Pierstraat 334 -2550Kontich

Dcm Emba Metering & Control

Michel Geysemansstraat 1 -2550Kontich

DCM EMBA is synoniem voor +80 jaar ervaring en knowhow op het vlak van technische totaalinstallaties met betrekking tot vloeistofstromen voor haar klanten in de olie, gas en chemische industrie.

Knifeline

Gasthuisstraat 9 -2550Kontich