U zocht op: verkoop machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Noordzee Handelsmaatschappij

Hille-zuid 6 -8750Zwevezele

Uit de ervaring , opgebouwd doorheen de jaren van het monteren , demonteren en verplaatsen van allerhande machines , ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines : Noordzee Handling genaamd .

Valo Service

Molenaarstraat 5a -8750Wingene

We hebben reeds 30 jaar ervaring met zandstralen en zandstraalgereedschappen.Bij ons kan je terecht voor al je vragen met betrekking tot zandstralen.We verhuren en verkopen zandstraal units, compressoren, en perslucht gereedschappen.

Deroo Sam

Beernemstraat 74 -8750Wingene

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Converge-it

Schauttewalle 19 -8750Wingene

Corneel

Heilig Sacramentstraat 48 -8750Wingene

beSeen - Internetdiensten die een site laten renderen! Klik hier om verder te gaan!

Callewaert Industries Construction & Engineering

Wingenesteenweg 31 -8750Wingene

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten.

Charles De Munter

Hille 184 -8750Wingene

demunter Het bedrijf. BVBA. Charles de Munter is de naam. Eén van de grootste invoerders en rechtstreekse verdelers van handgereedschappen,meet- en snijapparatuur. Daardoor hebben wij overal een streepje voor en kunnen we u ook méér bieden.