U zocht op: verkoop machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tvh Group

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Al meer dan 35 jaar is TVH - Group Thermote & Vanhalst gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. Voor meer dan 17 000 klanten, in ruim 160 landen, zoekt en biedt TVH de beste oplossing.

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Business Distribution Service - Bds

Roterijstraat 146 -8790Waregem

Wij bieden u een uitgebreid assortiment in toestellen voor zowel koffie, warme dranken, snoep, voeding, snacks als frisdranken. Samen met u, zoeken wij graag naar een oplossing op uw maat: full-service, verhuur of aankoop.

Integreat

Potegemstraat 17 -8790Waregem

We helpen, beroepsfederaties, lokale overheden, aankoopcentrales en andere organisaties met meerdere (lokale) afdelingen om het beheer van de aankoop-, verkoop- en financiele processen te stroomlijnen.

Ab Devos

Stationsstraat 193 -8790Waregem

Wij geven u graag passend advies bij de verkoop en dienst na verkoop van professionele en industriële reinigingsmachines voor alle vloeren. Onze klanten bevinden zich in gans België in alle sectoren.

Tvh Equipment

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment maakt deel uit van de groep mateco (met meer dan 60 locaties in Europa en wereldwijd zelfs meer dan 80 partners). TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België.

Servitop

Vennestraat 28 -8790Waregem

Servitop biedt, als regionale Ricoh-partner, oplossingen voor het documentbeheer binnen uw organisatie

Vandenbroeke Koen

Lindestraat 4 -8790Waregem

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit levert met een snelle en betaalbare service.Door onze flexibiliteit en meer dan 40 jaar ervaring onderhouden en herstellen wij auto`s en bedrijfswagens, heftrucks, stapelaars en transpalletten.

Vertimac

Industrielaan 30 -8790Waregem

Enfinity

Henri Lebbestraat 188 -8790Waregem

Enfinity is gespecialiseerd in zonne- en windenergie en richt zich tot de bedrijfsmarkt zowel via een koop- als via een huurformule. De verkoop naar particulieren toe verloopt via een netwerk van erkende dealers. Enfinity heeft een rijke ervaring...

Tuinmachines Devos

Henri Lebbestraat 108 -8790Waregem

Alles wat te maken heeft met tuinwerken, grondwerken, zagen en snoeien, huren en kopen vind u bij ons in ons gamma.

Locinox

Mannebeekstraat 21 -8790Waregem

Loxinox, uw partner voor de efficiente constructie van al uw hekwerk. Locinox is wereldwijd trendsetter op gebied van hoogwaardige hekwerkonderdelen.

Idocta

Roger Vansteenbruggestraat 123 -8790Waregem

iDocta is gespecialiseerd in alles wat met documenten heeft te maken. Van het printen en kopiëren ervan tot het scannen, archiveren, back-up en snel terug vinden.

Md Invest

Spitaalstraat 113- -8790Waregem

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens NV is een Belgisch industrieel installatie- en constructiebedrijf dat de verkoop, verhuur, installatie, en een 24/24h, 7/7d service verzekert van stoom- en TO ketels, zowel nieuw als gereviseerd.

Garage Kf-sd

Desselgemseweg 3 -8790Waregem

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.