U zocht op: verkoop

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Xafax Belgium

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Xafax concentreert zich op de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van betaalsystemen, betaalautomaten en ICT oplossingen voor scholen, universiteiten, bibliotheken, overheden en bedrijven.

Van Der Spek

Industrielaan 10 -1740Ternat

wij kunnen u een waaier aan machines aanbieden die voldoen aan alle mogelijke toepassingen in o.a. hoogbouw, burgerlijke bouw, recyclage, industriële- en haven overslag alsook wegenwerken.

De Marie

Bodegemstraat 15-17 -1740Ternat

U kan bij ons terecht voor meer dan buitenmaterialen! Ook voor interieur oplossingen staan wij klaar om u te helpen met raad en daad.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Doka

Handelsstraat 3 -1740Ternat

Doka biedt met zijn uitgebreide productportfolio voor elke bekistingsopdracht de passende oplossing. Onze bekistingssystemen en systeemcomponenten zijn ontwikkeld voor een hoge levensduur, maximale rentabiliteit en optimale arbeidsveiligheid.

Soxy Services

Dr. E. De Croesstraat 8 -1740Ternat

Gespecialisserd in de ombouw, modernisatie en de verkoop en dienst na verkoop van autogene en plasma brandsnijmachines.

Mondial Gifts

Assesteenweg 65 -1740Ternat

Mondial Gifts is sinds 1979 de specialist in het onmiddellijk omzetten van uw boodschap in een voorwerp met in één gebaar:- impact- effect- én goodwill

Pietercil Delby´s

Vitseroelstraat 74 -1740Ternat

Pietercil is een verkoop- en marketing organisatie met vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Pietercil verdeelt snel roterende consumenten goederen in de grootdistributie en in andere kanalen.

Hegro Belgium

Assesteenweg 25-29 -1740Ternat

HEGRO Belgium is een ideale partner wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig materiaal gekoppeld aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop. HEGRO Belgium staat garant voor een zorgeloos printer-en barcodesysteem...

Bandenstation Verleyzen

Assesteenweg 70 -1740Ternat

Eurotyre is het grootste Europese netwerk van zelfstandigebandenadviseurs. Wij garanderen dat particulieren enondernemingen een perfecte service.Dankzij de meer dan 800 verkooppunten in zeven Europeselanden - waarvan 61 in België.

Retail Estates

Industrielaan 6 -1740Ternat

Retail Estates nv beschikt als vastgoedbevak over bijkomende troeven, zoals een sterk gediversifieerde vastgoedportefeuille, en is opgericht voor een onbepaalde duur.

Gkw

Essenestraat 20 -1740Ternat

Testo

Industrielaan 19 -1740Ternat

De referentie op het vlak van elektronische meetapparatuur. Gespecialiseerd in het fabriceren van draagbare, elektronische meetapparaten voor HVAC, voeding en industrie.