U zocht op: verkoop

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Auto Centre 777

Lt. Graffplein 15 -1780Wemmel

Carswitch is een professionele autohandelaar met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle merken tweedehands auto’s, ongeacht de staat of de technische controlestatus.

Carveen

Obberg 103 -1780Wemmel

Carveen is gespecialiseerd in de verkoop van koeltechnisch materiaal en airconditioning: Wij bieden u een uitgebreid gamma van: Koeltogen, vitrinekasten, wijnkasten, koelkamers, ijsmachines, vaat en glazenwassers, mini keukens enz...

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Half Blue

Steenweg Op Brussel 213 -1780Wemmel

Bij plotseling hartfalen telt elke seconde.Met een AED binnen handbereik kan u levens redden. Bij CardioService koopt u eenvoudig uw AED naar keuze.Maar misschien verkiest u een huurformule? Ook dat kan.

Immo Wemmel

P. Vertongenstraat 15 -1780Wemmel

Immo Wemmel is de perfecte symbiose van ervaring en dynamiek. Onze meerwaarde ligt in het feit dat wij onze ervaring en kennis combineren met de modernste middelen die ter beschikking staan om uw pand in de kijker te zetten. full-service immo kantoor

Act Ii

Kaasmarkt 20 -1780Wemmel

Exact Software Belgium

Koningin Astridlaan 166 -1780Wemmel

Exact Software, is een internationaal leverancier van zakelijke-, boekhoud- en ERP-software die zowel éénmanszaken, starters, KMO’s als internationale bedrijven ondersteunt in het efficiënt organiseren van haar belangrijkste bedrijfsprocessen.

Faraya

De Limburg Stirumlaan 200 -1780Wemmel

Daco Invest

De Limburg Stirumlaan 21 -1780Wemmel

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Mobica

Romeinse Steenweg 1000 -1780Wemmel

Als importeur en agent van designmeubelen, zetels, stoelen, tafels, spiegels, objecten en verlichting, is Mobica een professionele verkooporganisatie in de Benelux.

Tavaquarest

De Limburg Stirumlaan 101 -1780Wemmel

Restaurant AQUARIUS - Gastonomie - Spécialités Maison - Specialiteiten van het Huis restaurant aquarius - Wemmel restaurant, restauration, restauratie, gastronomie, wemmel, cuisine, menu, keuken, spécialités, specialiteiten, moules, mosselen, américa