U zocht op: verkoop

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Etihad Airways

Culliganlaan 2 D -1831Diegem

Etihad Airways is de nationale luchtvaart maatschappij v/d Verenigde Arab. Emiraten.Etihad is de enige maatschappij die een directe vlucht voorstelt van Brussel naar Toronto en Abu Dhabi.

Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.

Konica Minolta Business Solutions

Berkenlaan 8 -1831Diegem

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor continue vernieuwing van inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en kleurenprinters; een wereld van multifunctionele toestellen.

Brussels Airlines

Ringbaan 26 -1831Diegem

Brussels Airlines biedt je zowel flexibele als low-cost tarieven naar meer dan 50 Europese bestemmingen. Bovendien hebben we dagelijks ook vluchten naar Moskou, Helsinki, Tel Aviv en Afrika. En dankzij de samenwerking met andere...

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.

Regus Business Center

Pegasuslaan 5 -1831Diegem

Zalen verhuur secretariaatsdiensten telesecretariaten bedrijvencentra vastgoed voor bedrijven magazijngebouwen verhuur verkoop baanwinkels verhuur verkoop kmo gronden commerciele gronden logistieke gebouwen verhuur verkoop winkels verhuur verkoo

Leaseplan Fleet Management

Telecomlaan 9 -1831Diegem

Leasen betekent in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandtarief, inclusief onderhoud en reparaties. Geen onaangename verrassingen en alle support die je nodig hebt van ons team van experts.

Testa Rossi Dmf

Oude Haachtsesteenweg 119 -1831Machelen (brab.)

3m Belgium

Hermeslaan 7 -1831Machelen (brab.)

3M is een technologisch gediversifieerde onderneming die wereldwijd innovatieve oplossingen aan haar klanten biedt. 3M is actief in zeven verschillende markten en neemt er telkens een leidende positie in.

T.u.t.

Broekstraat 15 -1831Machelen (brab.)

Netapp Belgium Bvba

Culliganlaan 2 -1831Machelen (brab.)

Linux Belgium

Oude Haachtsesteenweg 75 -1831Machelen (brab.)

Linux Belgium Home Experts Training Certification Support Hardware Software Contact Register Welcome to Linux Belgium We are the business interface to the Linux community in Belgium. Linux is the fastest growing operating system in the computer indus

Bencis Capital Partners Belgium

Culliganlaan 2 -1831Machelen (brab.)

Bencis is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, die in 1999 is opgericht door Zoran van Gessel en Jeroen Pit. Bencis ondersteunt ondernemers en management teams bij het realiseren van hun groeiambities.

Johnson Controls

De Kleetlaan 7 -1831Machelen (brab.)

toegangscontrole-iso2-proximity andere techniekengilgen automatische deuren hekken-tourniquets-slagbomenindustrie-parkings-banken klantgerichte projecten

Gaerner

Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Gaerner is een van de toonaangevende B2B-postorderbedrijven voor bedrijfsuitrusting in Europa. Het productenpalet omvat ongeveer 35.000 producten.