U zocht op: verkoop

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Toro Europe

Nijverheidsstraat 5 -2260Oevel

Wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud. Sinds 1914 is onze reputatie gebaseerd op onze superieure klantenondersteuning en onze voortdurende innovaties.

Lotana

Slachterijstraat -2260Westerlo

Wij leveren plezier aan huis! Kies uit een assortiment van meer dan 5000 gezelschapsspellen en 1500 puzzels. Snelle verzending en levering.

Technicel

Zone Reme 4 -2260Westerlo

Technicel staat voor hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.Wij brengen onze fabrikanten samen en laten producten testen in een systeem. Deze geteste systeemoplossingen bieden kwaliteit en zekerheid op al uw werven.

Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Verbeek En Zonen

Boskant 16 -2260Westerlo

De begrippen kwaliteit en service zijn vanzelfsprekend van het grootste belang bij de aanschaf van een nieuwe machine voor uw bakkerij. Op deze site proberen wij u te informeren over de kwaliteit en specificaties van onze bakkerijmachines.

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Traiteur Van Hemelen

Britselaan 25 -2260Westerlo

Traiteur Van HemelenVoor het verzorgen van al uw feesten,babyborrels en bedrijfsrecepties.

Tallpack International

Nijverheidsstraat 1 Z 12 -2260Oevel

Ons doel is u te helpen winstgevender en productiever te worden. Tallpack Belgium is één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van intern transport, pallettransport, pallethandling en eindverpakkingssystemen.

Staes.com

Nijverheidsstraat 48 -2260Westerlo

Verkoop en aankoop van nieuwe en gebruikte opslag- en productietanks in roestvrijstaal, staal en kunstof (polyester).

Van Brusselen

Kempische Ardennen 8 -2260Westerlo

Hof van Eeden camping, recreatie, hof van eeden, taverne, snookerzaal, feestzaal, kempische ardennen, westerlo, kamperen, restaurant, caravan, Van Brusselen, Heultje, evenementen, reservatie

Buga Autobedrijven

Snelwegstraat 7 -2260Westerlo

BUGA Autobedrijven. Hoofdverdeler merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia, dealer Antwerpen Kempen , merken tweedehands personenwagens, lichte vracht, bedrijfswagens, verkoop nieuw, occasie, demo voertuigen, service en onderhoud, carrosserie en herstellingen

Verbeek Benelux

Boskant 16 -2260Westerlo

één van de grootste leveranciers van verkoopautomaten en bakkerijmachines.

Camping ´ T Heultje

Kempische Ardennen 4 -2260Westerlo

Camping en recreatiedomein 't Heultje te Westerlo. De camping, die van alle gemakken is voorzien, ontvangt u in een groene en landelijke omgeving. Camping & recreatiedomein 't Heultje

Buga-limburg

Snelwegstraat 7 -2260Westerlo

BUGA Autobedrijven - Hoofdverdeler - Antwerpen - Kempen - dealer merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Opel, Chevrolet, Cadillac, Corvette, Hummer, Scania, tweedehands - personenwagens, lichte vracht, bedrijfswagens en vrachtwagens, verkoop nieuw, occasie

De Marktlinde

Guldensporenlaan 100 -2260Westerlo

Wij zijn een onafhankelijk keuringsorganisme voor het uitvoeren van opmaak EPC, keuring riolering, keuring binnen-installatie (waterleiding) , keuring elektrische installatie bij verkoop, opstellen van plaatsbeschrijving en schattingen.

Spirit

Olenseweg 197 -2260Westerlo

Efe

De Merodedreef 81 -2260Westerlo

Reno - Trade

Vijverstraat 10 -2260Westerlo

[ this page is currently under construction ]

Heumatop

Heiweg 1 -2260Westerlo

Heumatop is al sinds 1955 gekend als een specialist in bouwmaterialen. De jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw als renovatie wordt sterk gewaardeerd door de klanten.

Load - Lok Belgium

Nijverheidsstraat 13 -2260Westerlo

Naast de bekende ladingvastzet Ontwikkeling, produceren en verkoop van vastzetrails, ladingstangen, dubbele laadvloersystemen, spanbanden, hijsbanden en isolerende scheidingswanden.

Daf Trucks Vlaanderen

Van Doornelaan 1 -2260Westerlo

DAF is in België vertegenwoordigd door de assen en cabinefabriek in Westerlo, de verkoopvestiging in Temse en 17 concessiehouders verspreid over België en Luxemburg.

Het Vijfde Seizoen

Zandberg 27 -2260Westerlo

Het Vijfde Seizoen te Westerlo: is een oase van rust en ontspanning gespecialiseerd in verwenarrangementen, sauna en losse verzorgingen.

Hotel Geerts

Grote Markt 50 -2260Westerlo

Hotel Geerts is een stijlvolle omgeving om uw zakenrelaties te ontvangen voor een seminar of presentatie. De goed geoutilleerde seminarruimte, de fijne keuken en de luxe hotelkamers zullen zonder twijfel van uw bijeenkomst een succes maken

Jebola

Zandberg 59 -2260Westerlo

La Vida Sana te Westerlo: het gezonde leven en welvoelen dat elk van ons doet herleven. Dat is het wat we met La Vida Sana bedoelen. En dat is het wat we onze unieke en stijlvolle residentie willen laten uitstralen.

Ksa-solutions

Geneinde 45 -2260Westerlo

Bij KSA-Aanhangwagens vindt u een ruim gamma aanhangwagens en toebehoren voor particuliere en professionele toepassingen.

Sunnytimes

Aspergevelden 6 -2260Westerlo

Printecho is een overkoepelende organisatie van verschillende grafische bedrijven. Gebundelde krachten, waardoor u slechts een aanspreekpunt nodig heeft voor alle types van drukwerk (offset, digitaal en zeefdruk).Printecho biedt

Banden De Bruyn

Mechelsestraat 39 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen NV gevestigd in Tongerlo nabij Westerlo is een echt familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kunt U bij ons terecht voor alle vakkundig advies over al uw bouw-& verbouwplannen.