U zocht op: verkopen woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marchetta Industries

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

J.p.l. Studiebureel

Weg Naar As 138 -3600Genk

Studiebureel JPL - Kredietunie kredieten en leningen op afbetaling op maat | Nationaal Hypotheekcentrum hypothecaire leningen en hypothecair gewaarborgde investeringskredieten.Voor elk soort krediet steeds de beste oplossing!

Vastgoedkantoor Marvy

Dieplaan 67 -3600Genk

Welkom bij Vastgoedkantoor MARVY n.v. Marvy,verhuur,verkoop,te huur,te koop,huur,koop,woningen,woonhuizen,onroerend goed,vastgoed,vastgoedkantoor,immo-kantoor,immobiliën,rentmeester,huizen,appartementen,gronden,verhuren,verkopen,garages,villa,plaatsb

Marchetta Projectontwikkelingen

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Marchetta Bouwprojecten maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep. Zo kan je voor de aankoop van bouwgronden, nieuwbouwwoningen of appartementen terecht bij Marchetta bouwprojecten.

Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.

Coforce

Berenbroekstraat 21 -3600Genk

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Berghaus

Nieuwpoortlaan 3 -3600Genk

..I° www.berghaus.be °I.. Eerst volgende verkoop : dames-, heren- en kinderkledingverkoop van 16 t.e.m. 20 oktober 2007 BERGHAUS nv - Gouv. A. Galopinlaan 2 - 3600 Genk - info@berghaus.be

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

C-mine Crib

C-mine 12 -3600Genk

CReatieve Innovatieve Business, dat is waar Crib voor staat!Op de grondvesten van de mijn van Winterslag ondersteunt deze incubator jonge, innovatieve bedrijven bij hun opstart of groei.