U zocht op: verlichting tuin

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Caviaar

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

De tuin van Medussa is als het ware een stenen droomwereld.Op maar liefst 30.000m² vindt u er de meest uiteenlopendedecoratie- en bouwmaterialen om uw woning of tuin het unieke enauthentieke karakter te geven waar u al jaren van droomt.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.