U zocht op: vervaardiging machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lannoo-vanneste

Hoogrokersstraat 10 -8740Pittem

Bkps

Nijverheidsstraat 7 -8740Pittem

Met meer dan 15 jaar ervaring, mogen we ons zonder schroom experts noemen. Bouwkranen opstellen, verplaatsen, onderhouden… Het is voor ons dagelijkse kost. Daarnaast willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn door alle mogelijke toebehoren aan te b

Extrumat

Vannestenstraat 4 -8740Pittem

Al meer dan 25 jaar ontwerpt en vervaardigt Extrumat matrijzen voor extrusie en pultrusie. Ook vlak- en profielslijpen, vonkverspaning, frezen en nabewerkingen van werkstukken of herstellingen behoren tot onze mogelijkheden.

Fm Automation

Muizebeekstraat 19 -8740Pittem

Lannoo Konstruktie

Nijverheidsstraat 10b -8740Pittem

Onderhoud, herstellingen en werken in onderaanneming in verschillende bedrijven.Constructie van allerlei maatwerk in staal, roestvrij staal en aluminium.Industriële trappen, leuningen, bordessen rond machines.

Rentec

Nijverheidsstraat 13 -8740Pittem

Wij zijn een Belgische constructeur die al sinds meer dan 20 jaar machines en installaties ontwerpt en bouwt. Recycling machines, Rendering machines, Palm Oil Extraction machines, Autoclaven, Industrial Services

Hans Vandenberghe

Nijverheidsstraat 4- -8740Pittem

Metaalbouw Devoldere

Nijverheidsstraat 8 -8740Pittem

Zowel Mahieu Construct als Devoldere Construct waren al gevestigde waarden in de metaalbouw, elk met hun eigen specialiteiten. Nu ze de krachten hebben gebundeld is Group Mahieu dan ook hét aanspreekpunt en dé referentie op het vlak van metaalbouw.

Verstraete Construct

Baertstraat 27 -8740Pittem

Wij zijn gespecialiseerd in het fabriceren van groentenoogstmachines en andere installaties voor de bewerking van oogst. De laatste jaren hebben wij ons ook toegelegd op grondbewerkingsmachines als rugvormers, schoffelmachines en verkruimelrollen.

Klimatisatie Vandeputte

Vannestenstraat 6 -8740Pittem

Doorheen de jaren zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een ruime kennis en ervaring op alle gebied van airconditioning en koeltechniek zowel industrieel, commercieel als residentieel.

Aquafontal

Paryssenstraat 3 -8740Pittem

Aquafontal uit Pittem, West-Vlaanderen, ontwerpt, bouwt en plaatst fonteinen over heel België en omringende landen, voor in parken, pleinen en interieurs.