U zocht op: vervoer algemeen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


H. Essers Transport Company

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Olaerts Jean

Oud-termienstraat 26 -3600Genk

Aegilog

Kriekboomstraat 9 -3600Genk

AEGILOG staat voor Aerden Gilbert Logistics, bij uitstek uw contact as zelfstandige multimodale veiligheidsadviseur gevaarlijke goederen (weg, spoor en binnenvaart), trainer Code 95 (bijscholing rijbewijs vrachtwagen- en buschauffeurs), ...

Ld Consult

Rootenstraat 25 -3600Genk

LDConsult staat voor een no-nonsens bedrijf, met 1 prijs zonder onvoorziene kosten en verrassingen. Wij bieden volledige Web oplossingen van KMO's tot zelfstandigen.

V D B Technics

Hengelhoefstraat 164 -3600Genk

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden.

Eddie Stobart Logistics Europe

Eikelaarstraat 28 -3600Genk

Voor alle internationale & nationale transport naar het Verenigd Koningkrijk / Engeland. Ook naar Duitsland met koelwagens.De specialist met de BESTE service!

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.