U zocht op: verwarming woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Willemen Construct

Boerenkrijgstraat 133 -2800Mechelen

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Groothandel Verwarming Konstruktie

Schaliënhoevedreef 1a -2800Mechelen

Als installateur centrale verwarming,sanitair en airco hebben wij ons de afgelopen 45 jaar geprofileerd als een dynamisch en professioneel bedrijf waarbij kwaliteit en service belangrijke troeven zijn.

Bouwonderneming Vlc Pvba

Koningin Astridlaan 25 -2800Mechelen

De bouwonderneming V.L.C. met reeds 35 jaar ervaring in nieuwbouwwoningen en renovatiewerken van ruwbouw tot afgewerkte woningen, beschikt nu ook sinds 16 jaar over een erkend makelaars- en expertisekantoor.

Amadeus

Boerenkrijgstraat 133 -2800Mechelen

Gerald Wouters

Lange Zandstraat(wal) 10 -2800Mechelen

Hansom

Hombeeksesteenweg 255 -2800Mechelen

Welkom op de website van uw vastgoedexpert Hansom. Bij ons expertisebureau kan u terecht voor energie- en vastgoedexpertises.

Wonoco

Beukstraat 81 -2800Mechelen

In kaart brengen en aanmaak van wettelijke documentenMeten en verbeteren vanSpreidingsweerstand ( aarding ),Isolatieweerstand,Aardings- en continudteitstest van alle stopcontacten