U zocht op: verwarming woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vert-energie

Rooi 94 -3740Bilzen

Wij zijn actief begonnen in het jaar 1998 met zelf onze woningen te zetten , waardoor we de kriebels hebben gekregen om hier in deze trend verder te gaan.

Bouwbedrijf Janssen

Maastrichterstraat 426 -3740Bilzen

Als klant wordt u persoonlijk bij het bouwproject betrokken waardoor wij direct kunnen inspelen op de wensen en woonvisie van de klant.

Dima Eco-technics

Royerveld 16 -3740Bilzen

Dima Eco-Technics staat voor een persoonlijke aanpak, van advies tot uitvoering, voor kwalitatieve installatie met gekende merken, een hoog afwerkingsniveau en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Art-tec

Beverststraat 6 -3740Bilzen

ART-TEC -- schilder- & decoratiewerken en vloer- & wandbekleding --- voor privé & horeca Art-Tec --- afwerken van interieurs is onze specialiteit verf, schilder, schilderwerk, schilderwerken, behangen, art-tec, arttec, decoratie, decoratiewerken, ver

Surinx

Spelverstraat 34 -3740Bilzen

Promacon

Chrysantenlaan 40 -3740Bilzen

Jackri

Eikaart 8 -3740Bilzen

Bij JacKri kan je terecht voor al je grond- en omgevingswerken. Of het nu gaat om een klein of een groot project, contacteer ons zeker! Wij geven je het juiste advies en maken je een persoonlijke offerte voor al deze werken.

Pierrot Crommen

Tongersestraat 78 -3740Bilzen

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen zijn uit het beste, duurzame materiaal geweven. De kaders zijn uit aluminium. Brustor