U zocht op: verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Duall

Steenweg 3 -3540Herk-de-stad

Duall, diverse projecten in sanitair en centrale verwarming. Vandaag staat Duall voor een bloeiend bedrijf met ongeveer 25 medewerkers. vakmensen met de nodige expertise die de steeds complexer wordende techniek van de installaties bedwingen.

Jaga

Verbindingslaan 16 -3590Diepenbeek

Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel.

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Lambrechts

Taunusweg 8 -3600Genk

Al meer dan zestig jaar is Lambrechts een toonaangevende groothandel in ‘water’ en ‘warmte’. Het familiebedrijf behoort tot de top vijf in de verwarmings- en sanitaire sector. Lambrechts telt 190 medewerkers en realiseert een omzet van 80 miljoen euro.

Purmo Group Belgium

Vogelsancklaan 250 -3520Zonhoven

Ook vandaag nog blijft Radson investeren in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu. De radiatorspecialist bewijst immers elke dag opnieuw dat water- en luchtzuivering, geluidsbeheersing enwarmterecuperatie perfect samen ...

Eurorent Verhuurbedrijf

Centrum-zuid 2034 -3530Houthalen-helchteren

Eurorent is de specialist in de verhuur van machines, zowel voor de professioneel als de particulier. Machines voor de bouw, tuin, hoogwerkers, schaarliften,..te huur. Eurorent beschikt over vier vestigingen: Hasselt, Sint Truiden, Leopoldsburg en Se