U zocht op: vloeren reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Decoratie Hoens

Dorpstraat 62 -9140Temse

decoratie HOENS behang, binnenhuisinrichting, decoratie hoens, design, draperingen, elversele, interieur, accessoires, inrichting, kleuradvies, roedesystemen, rolgordijnen, schilderwerken, stoffen, tapijt, verftechnieken, vloerbekleding, wandbekledin

Soval

Lepelstraat 123 -9140Temse

Door onze weloverwogen groepsstructuur en bedrijfsfilosofie geniet ons cliënteel zowel van de voordelen inherent aan kleinere sterk gespecialiseerde bedrijven als van de voordelen inherent aan grotere krachtige partners

Bvm Natuursteen

Kleine Dweersstraat 18 -9140Temse

Renn

Koningin Fabiolalaan 9 -9140Temse

Oztas

Winninglaan 4 -9140Temse

Elemekaniek Coordinatiewerken

Duitslandstraat 7 -9140Temse

Wij zijn een onderneming met reeds 25 jaar ervaring in renovatie en onderhoud van kantoorgebouwen, magazijnen, winkels enwoningen, zowel voor de eigenaar als de huurder.Wij realiseren van afbraak tot eindafwerking.

Cordeel Zetel Temse

Eurolaan 7 -9140Temse

Vakmanschap, traditie en een moderneinfrastructuur zorgen voor capaciteiten kwaliteit in de meest diversebouwprojecten.