U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Art En Reno

Draaiboom 84 -2360Oud-turnhout

Art & Reno renoveert uw betonvloer via een unieke combinatie van slijpen, impregneren en polijsten. Dit op een milieuvriendelijke manier en zonder veel breekwerk. Wij garanderen een zeer onderhoudsvriendelijke vloer met een lange levensduur

Achilles Verheyen

Steenweg Op Mol 177 -2360Oud-turnhout

Junkers - Vaillant - Buderus Zelfwerkend zaakvoerder voor de installatie, onderhoud en herstellingen van uw cv-installatie. Vrijblijvend info en gratis offerte : 014 45 05 15.

Ferdinand Van Gorp

Ambachtstraat 7 -2360Oud-turnhout

Schildersbedrijf Van Gorp heeft meer dan 50 jaar ervaring in alle schilder en behangwerken, schildertechnieken en vloerbekleding.

Fransen Bouwonderneming

Beyntel 5 -2360Oud-turnhout

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering.

Algemene Bouwwerken Vic Diels & Zn

Draaiboom 102 -2360Oud-turnhout

Naast de jarenlang opgebouwde know-how, volgen wij ook de nieuwste trends en ontwikkelingen inzake uitvoeringstechnieken, materialen en reglementeringen. Zo kunnen wij u de service blijven bieden waar wij al 40 jaar voor gekend zijn.

Intasa

Dennenlaan 8 -2360Oud-turnhout

P.tops

Paradijs 24 -2360Oud-turnhout

Hens Oriental Carpets

Steenweg Op Turnhout 146 -2360Oud-turnhout

Superstone

Steenweg Op Turnhout 103 -2360Oud-turnhout

Superstone, klinkers, aanleg opritten parkings terrassen HOME Welkom bij Superstone BVBA ! Wij verkopen en leveren alle soorten klinkers. Ook aanleg van opritten, parkings, terrassen,.. Steeds mooi en degelijk werk ! Klik hier voor onze openingsuren,

Guns

Ambachtstraat 8 -2360Turnhout

Guns is uw partner voor de beveiliging van uw woning of onderneming.Wij plaatsen, herstellen, openen veiligheidssloten, beslag, toegangscontrole, sluitplans. tot kompleet gepantserde deuren.