U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ergon

Marnixdreef 5 -2500Lier

Ergon is in de eerste plaats een “naam” in de sector van de prefab bouwkunde.Een naam die synoniem is met kwaliteit , service en vakkundigheid en met snelheid van uitvoering. Een naam die bekend is bij de meeste architecten en studiebureaus.

Vosschemie-benelux

Mechelsesteenweg 303 -2500Lier

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

Reparatieofrenovatievanuwbetonvloer,muur

Berlaarsestraat 36 -2500Lier

Batipox is gespecialiseerd in handige doe het zelf oplossingen voor de reparatie en renovatie van uw vloer, dak of muur.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Bouwmaterialen L. Van Den Broeck

Berlaarsesteenweg 128 -2500Lier

Leverancier van gereedschappen, alle doe-het-zelfmaterialen en afwerkingsproducten, met een professioneel accent

B.s.o. Schoonmaak En Bedrijfsdiensten

Jozef Van Instraat 10 -2500Lier

BSO is een betrouwbare dienstverlener in de schoonmaakbranche geworden en biedt afnemers een uitgebreid pakket diensten. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over alle moderne, professionele apparatuur. Waar mogelijk zetten we dan ook speciale machines...

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Bd Style

Mechelsesteenweg 73 -2500Lier

Veranda´s Janssens

Mechelsesteenweg 388 -2500Lier

tuinrelax - Home home barbeque tuinmeubelen Natuursteen Hout Metaal Gevlochten Textilène Kunststof accessoires Cinderella Living colors Summerset Parasols Parasolvoeten Royal Garden Hangmatten Paviljoenen Fonteinen bezoek ons Welkom op de website van

Artigyp

Lintsesteenweg 46 -2500Lier

Oaze

Lisperstraat 74 -2500Lier

heeft zich gespecialiseerd in totale binnen- en buitenrenovaties. van particulier tot industrie, van woning en winkel tot kantoor. Wij maken uw droomproject waar.

Av.san

Antwerpsesteenweg 312 -2500Lier

Wij zijn een firma die reeds 21 jaar actief is in het vernieuwen of renoveren van uw woning.Ons doel betaat er in, U tevreden te stellen op gebied van het plaatsen van alle sanitair, verwarming, renovatie van uw badkamer of uw gehele woning.

Oyendeco

Mallekotstraat 46 -2500Lier

Smolders

Lispersteenweg 259 -2500Lier

Smolders Bvba - Schurhovenveld 4 316 - 3800 Sint Truiden - 011 697 570 home sitemap contact Aarde Warmtepompen Werking Van waar komt de warmte Water Vloerverwarming Wandverwarming Radiatoren Sanitair Vuur Stooklokalen Lucht Ventilatie Zon Zonnepanel

Borstelfabriek Vermeylen

Mallekotstraat 77 -2500Lier

Asfaltborstel, Luiwagens, Tampico, Straatvagers PVC, Borstelstelen, Luiwagens, Vagers, Radiatorkwasten, Verfborstel, Verfborstels, Scheepsluiwagens, Colomboborstels, Schuurders, Vloerwisser, Draadborstels, flessenborstel, Schuurders,

Meubelmakerij Ceulemans

Industriestraat 12 -2500Lier

Keukens, kasten, afwerking van zolder, kantoor- en winkelinrichting, parket en buitenschrijnwerk.

G Soontjens

Ondernemersstraat 2 O/p -2500Lier

Montagyp

Hagenbroeksesteenweg 163 -2500Lier

Montagyp nv: Home Home Onze activiteiten Onze klanten Kwaliteitsnormen Over ons Contacteer ons Contact Luc Van Kerckhoven mail: info@montagyp.be tel: 03 230.98.44 fax: 03 230.98.45 adres: Floraliënlaan 363 2600 Berchem (Antwerpen) routebeschrijving c

Gingerwald

Gasthuisvest 2 -2500Lier

We wilden meer doen dan enkel juice shots leveren. Daarom maakten we de Gingerwald juice corner, een steigerhouten prachtding dat we bij jou op de werkvloer komen installeren.

Marine And Industrial Cleaning Services - Algemene Onderneming

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor "Marine and Industrial CleaningServices" en is reeds 30 jaar actief op het gebied van industriëlereinigingswerkzaamheden in de maritieme, industrie- engrootwarenhuizensector. Dit conform milieu- en VCA**-voorschriften.

Alibo

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor MIC - Marine and Industrial Cleaning NV MIC,M.I.C.,industriële reinigingswerkzaamheden,industriële reiniging,reinigen,VCA voorschriften,VCA-gecertificeerd,ultrahogedruk werken,zandstralen,strippen van coatings,roest verwijderen,Va

Gaboma

Antwerpsesteenweg 340 -2500Lier

Doe-het-zelf keten GAMMA is een begrip in België, met 82 winkels die samen goed zijn voor 160.000 klanten per week. Niet alleen voor de serieuze doe-het-zelver die zelf zijn huis verbouwt.

Ygo

Antwerpsesteenweg 467 -2500Lier

Bauw

Duwijckstraat 17 -2500Lier

Er is een grote verscheidenheid aan daken. Hellende daken met verschillende soorten pannen, leien of afgewerkt met koper of zink (staande naad). Bauw is ook sterk in platte daken met roofing of EPDM, al dan niet geïsoleerd.

Leen Bakker Belgie

Antwerpsestraat 36 -2500Lier

Bij Leen Bakker vindt u steeds wat u zoekt. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden? Dan profiteert u steeds van onze uitgebreide garantie !

Citybuild

Berlaarsesteenweg 59 -2500Lier

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

Turquase Cleaning

Duwijckstraat 17 -2500Lier

U wil een adequate en regelmatige reiniging van uw gebouwen, werven en apparatuur? Turquase Cleaning uit Lier heeft een brede ervaring met het schoonmaken van allerlei soorten gebouwen.